2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لایکم کن دقیقا منم تو فکر همین دوتا بیمارستان بودم اطلاعاتی داری ازشون کلی خودت بمنم بگی

نیکان روبروی خونمونه، دکترم بیمارستان صارم و بهمنه موندم اگه بخوام جای دیگه برم دکترم باید همونجا برم

عزیزم لایکم کن دقیقا منم تو فکر همین دوتا بیمارستان بودم اطلاعاتی داری ازشون کلی خودت بمنم بگی

بهمن دو سال پیش سزارین و لوازمش و این داستانا 9 تومن می‌گرفته الان نمیدونم، پیامبرانم خوبه اونجا مد نظرم بود که دیگه قرار داد نداره

بهمن دو سال پیش سزارین و لوازمش و این داستانا 9 تومن می‌گرفته الان نمیدونم، پیامبرانم خوبه اونجا مد ...

ممنون من هفته ۱۷ هستم اطلاعاتی ندارم نمیدونم چکار کنم دوست دارم جای خوب و مطمعن باشه

هزینه اشو میدونید؟

الان رو نه ۱۹ ماه پیش من سزارین شدم ۶۵۰۰ شد با پمپ درد الان رو خبر ندارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون من هفته ۱۷ هستم اطلاعاتی ندارم نمیدونم چکار کنم دوست دارم جای خوب و مطمعن باشه

شما باز بچه رو داری من میخوام اقدام کنم😁😁خدا حفظش کنه، جفتشون خیلی بیمارستانای خوبی هستن دکتر مهمه و یکمم هزینه