2777
2789
نه همین قدر گفتن  دوست شوهرم بچه اش اونجا بدنیا اومده

بستگی به دکتر اتاق خصوصی و لوازماش داره اصل هزینش انقدر نیست چون نیمه خصوصیه، احتمالا خواسته قپی بیاد😂 الان بهمن احتمالا 15 باشه یا نیکان چون کاملا خصوصی و شیک و پیکه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به دکتر اتاق خصوصی و لوازماش داره اصل هزینش انقدر نیست چون نیمه خصوصیه، احتمالا خواسته قپی بیا ...

تو گوگل که زده خصوصی 

من خووم بیمارستان مهر رو پرسیوم بدون اتاق و وسایل گفت ۱۴ تومن نرخ قبل عید حالا

شما باز بچه رو داری من میخوام اقدام کنم😁😁خدا حفظش کنه، جفتشون خیلی بیمارستانای خوبی هستن دکتر مهمه ...

ای خداااااا جون دلم عزیزم الهی خدا دامنو سبز کنه😂من فکر کردم چند هفته دیگه ان شاله میری برای زایمان😂😂😂

ای خداااااا جون دلم عزیزم الهی خدا دامنو سبز کنه😂من فکر کردم چند هفته دیگه ان شاله میری برای زایمان ...

نه بابا واسه زایمان دیگه باید مشخص باشه😂گفتم نرخش بیاد دستم حساب کتاب کنم😂

من نیکان غرب زایمان کردم آذر ماه فوق العادس بیمارستانش خیلی شیکه ورسیدگیش که حرف نداره مثل پروانه دورسرت می‌گردن،من بارسیدگی و فیلمبرداری از زایمانم15تومن دراومد ولی ارزش داشت

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
من بیمه انقدر نمیده ۱۵تومن زیاده

خب من بیمه نداشتم برای همون،ولی سری بعد برای زایمان برم قبلش بیمه میکنم 

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️