2777
2789
عنوان

چالش 😁💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 352 پست
ژووووون ۱۷ سااال😍😍😍 من فداتم کع🤤💟 اسم اون سه تای دیگه ام بگو تا مثل ندا از چنگت درشون بیارم😈 ...

بلی😁

(وی در آینده ای نزدیک قرارع خواهرشوهر عسل بشه🤫)

ب همین خیال بااااااش😂🤚🏻شایدم از پنج تا یکم بیشتر بشن

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه اگر قرار باشه بری یه جایی تنها کی رو میبری؟

واقعیتش هیچکی تنها بهتره

ولی اگه خیلیی اصرار بشه مامانم😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
اره امضات رو تازه خوندم 😂💔 سوال بعدی 😐 امین کیع

امینم خدای رپ یا بهترین رپر دنیاست زنشم که دیدی برات پست گذاشت ایناهاشش

@عروس_قورباقه  

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
اره امضات رو تازه خوندم 😂💔 سوال بعدی 😐 امین کیع

گرفتی منووو😂🤦🏻‍♀️این همه مدت منو @سیزیف امینم امینم میکنیم.  منظورم پروفمه (eminem) رپرر آمریکایی🤩

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
گرفتی منووو😂🤦🏻‍♀️این همه مدت منو @سیزیف   امینم امینم میکنیم.  منظورم پروفمه (eminem ...

وای قربون سیزیف تگ کردنششششششششششششششش😂😂

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب