دنا888 مدیر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 6590 عنوان چالش 😁💕 | مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 352 پست بیایین هر نفر از نفر قبلیش (بالاییش ) سوال بپرسیم . و با بله و خیر و یا پاسخ های کوتاه جواب بدیم . کنار هم باشیم .خیلی حوصلم سر رفته . وسط بازی هم اگه کمی تعدادمون زیاد شد یه نفر رو تگ کنیم . برای صندلی داغ 😁 1401/01/23 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7662 ژووووون ۱۷ سااال😍😍😍 من فداتم کع🤤💟 اسم اون سه تای دیگه ام بگو تا مثل ندا از چنگت درشون بیارم😈 ... بلی😁(وی در آینده ای نزدیک قرارع خواهرشوهر عسل بشه🤫)ب همین خیال بااااااش😂🤚🏻شایدم از پنج تا یکم بیشتر بشن چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3505 سنت تازگیا شدم 20 ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22796 خوبه اگر قرار باشه بری یه جایی تنها کی رو میبری؟ واقعیتش هیچکی تنها بهترهولی اگه خیلیی اصرار بشه مامانم😂 مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3505 من منظورته؟ 😂 یا بچه ی من و امینم؟ منظورم تویی ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3505 واقعیتش هیچکی تنها بهتره ولی اگه خیلیی اصرار بشه مامانم😂 ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
aberbisaye عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 2376 واقعیتش هیچکی تنها بهتره ولی اگه خیلیی اصرار بشه مامانم😂 زیاد اصرار نمیکنم تنها برو😂
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3505 اره امضات رو تازه خوندم 😂💔 سوال بعدی 😐 امین کیع امینم خدای رپ یا بهترین رپر دنیاست زنشم که دیدی برات پست گذاشت ایناهاشش@عروس_قورباقه ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22796 اره امضات رو تازه خوندم 😂💔 سوال بعدی 😐 امین کیع گرفتی منووو😂🤦🏻♀️این همه مدت منو @سیزیف امینم امینم میکنیم. منظورم پروفمه (eminem) رپرر آمریکایی🤩 مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
۰farmandeh۰ عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 12592 بلی😁 (وی در آینده ای نزدیک قرارع خواهرشوهر عسل بشه🤫) ب همین خیال بااااااش😂🤚🏻شایدم از پنج تا ی ... قول کیانو به چند نفر دادی بیشورررر🤕🤧😂💔💔💔
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28717 منم بازی منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3505 گرفتی منووو😂🤦🏻♀️این همه مدت منو @سیزیف امینم امینم میکنیم. منظورم پروفمه (eminem ... وای قربون سیزیف تگ کردنششششششششششششششش😂😂 ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب