2777
2789

من گرافیستم  هنرمندم 

عاشق نقاشی 

فقط باید تمرین کنی 

هرچی بیشتر بهتر 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ دوره ی میخوای شرکت کنی ؟طراحی یا سیاه قلم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خوشبحالت روزی من کنه رویای کودکی من ک امیداورم یکی دوساله دیگه به حقیقت بپیونده🙏🏻

منم خونمون روستاست آجی 

بزور خانوادمون رو راضی کردم ک ببرن رویای منم هست 🥲🙏

طراحی از پایه دوس دارم

اها خیلی خوبع  

ایشالا بدرخشی 🤍🦋

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلی خوش قلبی  ممنونم 😘😘😘

فداتم 🤍

چقد خوبههه رشته ات ارره تمرین زیاد میخاد قطعا  مثلا روزی چند ساعت تمرین میکردی؟

بستگی داره من بین کارام  تمرین میکردم حوصله داشتم تمرین میکردم 

اگه میخوای کارت خوب باشه فقط تمرین باید بکنی

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

سلام گلم. جوابتو اینجا برات میذارم

من دانشگاه فرهنگ و اندیشه قم ثبت نام کردم. بدون کنکور بود. از جوش راضی هستم خدارو شکر. به نظرم نسبت به جاهای دیگه بهتره. 

اساتیدش هم خوبن بنظرم.

چون خودم رشته‌م رو دوست دارم درساشم میخونم. تا اینجا که خیلی سخت نبوده ولی خب قشنگ باید بخونی.

منم از ریاضی رفتم. یکی از دوستام از انسانی اومده. اونم راضیه.

سلام گلم. جوابتو اینجا برات میذارم من دانشگاه فرهنگ و اندیشه قم ثبت نام کردم. بدون کنکور بود. از ...

عزیزم خیلی خوشحالم برات

بدبختی اینه من جنوبی ام روستای کوچیک دانشگاه درست حسابی هم شهرمون نداره

خیلی دلم‌میخاد ی شهری مثل تهران یا حالا ی جای دیگ قبول بشم 

خیلی دوس دارم هم نقاشی صنایع یا چیزی قبول شم

کمی میترسم هم فعلا رو نقاشی کار کنم 

پاییز برای کنکور درس میخونم 

کاش قبول شم 😓 اگ میتونستم ک منم میومدم تو دانشگاه

عزیزم خیلی خوشحالم برات بدبختی اینه من جنوبی ام روستای کوچیک دانشگاه درست حسابی هم شهرمون نداره خی ...

آره اگر بتونی خوب بخونی تهران قبول بشی که خیلی خوبه. ولی این دانشگاهی که گفتم هم شهریه ش خیلی نیست. تقریبا ترمی دو تومن هست. گرافیک و عکاسی و فک کنم نقاشی داره

2790
2778
2791
2779
2792