2777
2789
عنوان

خانمایی با پوست زیبا بیان

180 بازدید | 23 پست

خانما شما برای روتین روزانه از چه محصولاتی استفاده میکنین و لطفا میشه یه مرطوب کننده صورت خوب واسه پوستای خشک پیشنهاد بدین

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوستم مثل آینه سفید وسفت و صافه شکر خدا فکر کنم ارثی باشه چون خانوادگی پوستمون خوبه

چه عااالی انشالله همیشه همینطور بمونه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
من پوستم مثل آینه سفید وسفت و صافه شکر خدا فکر کنم ارثی باشه چون خانوادگی پوستمون خوبه

چند سالته

صورتم با ژل شستشوی هیدرودرم میشورم اگه جوش بزنم کلیندامایسین ناژو استفاده میکنم شما که پوستتون ...

خوب همین مرطوب کننده خوب میخوام میخوام ببیمم چی بهتره

سی وهشت

چه خوبه تو این سن بی نیازین

میسلار واتر کامان تست کردم، از هر دو نوعش راضی بودم 

همینطور قراره گارنیر و ویتالایر تست کنم 

آبرسان فاربن فوق‌العاده بود، هر دو نوعش، سبک و بی عطر و اسانس ، یه نئودرم مدل هیالورونیک اسید هم تست کردم، راضی نبودم عطرش زیاد بود 

شد آفتاب دکتر ژیلا تست کردم افتضاح بود، رد سفید داشت، الان اوریفلیم خریدم 

اسکراب هم سنت ایوز ، محشر بود، یعنی باید ببینی اصلا پوستت تازه میشه 

ژل شستشو هم اوریفلیم تست میکنم الان خوبه  

فعلا در مرحله آزمون و خطا هستم، دلم میخواد همه مارک‌ها رو تست کنم😁

اینایی که گفتم ولی امتحان شده هستن

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
صورتم با ژل شستشوی هیدرودرم میشورم اگه جوش بزنم کلیندامایسین ناژو استفاده میکنم شما که پوستتون ...

از هیدرودرم راضی هستی؟پوستت چه نوعه

میسلار واتر کامان تست کردم، از هر دو نوعش راضی بودم  همینطور قراره گارنیر و ویتالایر تست کن ...

مررررسی من ژل شستشو سینره میزنم تازگیا نمی دونم خوبه یا نه ابرسلنم استفاده می کنم

مررررسی من ژل شستشو سینره میزنم تازگیا نمی دونم خوبه یا نه ابرسلنم استفاده می کنم

اینا رو تست نکردم تا حالا

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
[QUOTE=233366236]چه خوبه تو این سن بی نیازین[/QUO به خاطر پوستمه که تواین سن هنوز برام خواستگار میا ...

مجردین ؟