2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هست .البته نه برا همه .

نمیدونم اینجا یکی بود شوهرش داشت میگفت از دکتر پرسیده گفته احتمالش خیلی کمه منتقل بشه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
نمیدونم اینجا یکی بود شوهرش داشت میگفت از دکتر پرسیده گفته احتمالش خیلی کمه منتقل بشه

منم از دکتر پرسیدم گفت احتمالش خیلی کمه

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

انجام بدم چی میشه میشه یکم بیشتر توضیح بدید

فکر کنم قابل پیش بینی باشه من شنیدم انجام ندادم بهتره با دکترت حرف بزنی .ممکنه هم به بقول دوستمون فقط از زن انتقال میده 

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
فکر کنم قابل پیش بینی باشه من شنیدم انجام ندادم بهتره با دکترت حرف بزنی .ممکنه هم به بقول دوستمون فق ...

حتماً عزیزم ممنون

اگه مادر صرع داشته باشه قبل بارداری باید با دکتر مشورت کنه که داروهاشو تغییر بده که برا جنین مشکلی پیش نیاد متاسفانه خیلیا صرع دارن بدون مشورت با دکتر باردار میشن و مشکل ایجاد میشه براشون

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
عزیزم بمیرم برات

خدا نکنه .نگران نباش عزیزم انشالله بچه سالم تو دامنت بیاد 🤲🌹

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
خدا نکنه .نگران نباش عزیزم انشالله بچه سالم تو دامنت بیاد 🤲🌹

مرسی عزیزم اول می‌خوام شوهرم خوب بشه.به نظرت خوب میشه؟امصامو بخون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز