2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مامانت دکتر میره درمان شده؟

اره میره نه درمان نشده درمانی نداره البته مادر من بعدا این بیماری رو گرفته مادرذاتی نبود

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
مرسی عزیزم اول می‌خوام شوهرم خوب بشه.به نظرت خوب میشه؟امصامو بخون

انشالله به امید خدا خوب بشن .نگران بچم شدم .پس چجوری میگن تو نوجوونی خوب میشه 😔😔😔

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
اره میره نه درمان نشده درمانی نداره البته مادر من بعدا این بیماری رو گرفته مادرذاتی نبود

همسر منم هشت سالگی گرفته کسی تو خانواده نداره بجز همسرم.امضامو بخون قبلاً خوب شده

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

نه عزیزم نوار مغزی نرمالی شده بود پزشک خودش قطع کرده

یعنی من باید حتی بعد سالها نگران بچم باشم ....ای خدا چرا 😭😭😭

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
نه عزیزم نوار مغزی نرمالی شده بود پزشک خودش قطع کرده

اخه تا ۵ سال نباید هیچ حمله یا حتی سرگیجه داشته باشن بعد قطع میکنن اونم به مرور قطع میشه نه یهویی  دارو رو قطع کنن یهویی قطع شه احتمال برگشتش بالاس

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
انشالله به امید خدا خوب بشن .نگران بچم شدم .پس چجوری میگن تو نوجوونی خوب میشه 😔😔😔

لعنت بهش.پسرت وی مصرف می‌کنه شوهرم دپاکین و سرترالین

همسر منم هشت سالگی گرفته کسی تو خانواده نداره بجز همسرم.امضامو بخون قبلاً خوب شده

من از وقتی یک ساله بودم مادرم گرفت تا الان که ۲۴ سالمه دارو میخوره یه ذره داروهاش این ور یا اون ور بشه یعنی یادش بره اثر بیماریش میاد 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
لعنت بهش.پسرت وی مصرف می‌کنه شوهرم دپاکین و سرترالین

من الان دوسالشه از ۷ماهگی شروع شد .شربت لوبل مصرف میکنه 

اخه تا ۵ سال نباید هیچ حمله یا حتی سرگیجه داشته باشن بعد قطع میکنن اونم به مرور قطع میشه نه یهویی&nb ...

نه عزیز یه هویی نبوده کم‌کم در حد یک چهارم بعد قطع شده

خودت درمان شدی عزیزم؟

خودم ندارم عزیزم برادرم و پسرم دارن 

خودت درمان شدی عزیزم؟

منظورم بچمه