2777
2789

سلام

من یه بچه چهار ماهه دارم

تا سه ماهگیش شبا بیدار بود و جیغای بدی میزد که میگفتن طبیعیه و دلدرد داره

تو ماشین میذاشتیمش یا گهواره آروم میشد فقط و خلاصه روزای سختی گذشت بهمون تا دقیقا سه ماهگیش بعدش خوب شد و دیگه گریه و جیغ و دلدرد نداشت شکر خدا

اما الان ساعت خوابش اینجوریه که مثلا ساعت سه عصر میخوابه تا یازده شب یازده بیداره تا باز سه ظهر

نهایتا دو سه تا چرت نیم ساعته بزنه

تو مدت بیداریشم باید مدام تو بغل باشه و راه ببریم

واقعا خسته م اصلا حالم خوش نیست هیچ جوره هم نمیشه عصرا بیدارش کنم که شب بخوابه به زورم که بیدار کنم باز میخوابه حال جسمی و روحیم خیلی بده بدنم کوفته س نمیدونم چکارش کنم

خیلی کارا میکنم که خسته بشه بخوابه حمام میکنم بازی میکنم باهاش ورزشش میدم ماساژش میدم نمیدونم چکار کنم

میخوام ببرم دکتر چکاپ بشه اما گفتم شاید شماهم تجربه داشته باشید

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه دارم, دقیقا عین خودت بودم. همینجوری که‌گفتی وقتی هم که بیدار بود باید بغل میکردم راه میبردم. خیلی خیلی سخت گذشت بهم و مریض شدم. اطرافیان و خانواده اگه کمکم نکرده بودن از بین میرفتم. 

هنوزم تعریف چندانی نداره خوابش ولی چهار سالش شده عاقل هست, اون بازی میکنه من کنارش رو زمین چرت میزنم. بهتر از اونموقع ست

خیلی دکتر بردم و تحقیق کردم ولی نتیجه ای نداشت. فقط روانشناس نرفتم, شما برو شاید نتیجه بخش بود

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
منم بچم ۴ماهشه ماه اول فقط یخورده شبا گریه میکرد از ماه دوم ارومه اروم شد میذارمش یه جا با خودش بازی ...

خداروشکر

بچه من دک دقیقه به حال خودش نمیمونه با خودش بازی کنه یا بغل میخواد یا بشینی پیشش باهاش خرف بزنی و بازی کنی تنها عمرا نمیمونه یه دستشویی برم انقدر گریه میکنه🤕

🌷

دکترهایی که من بردم هرچی اصرار کردم خواب آور ندادن و فقط جمله تکراری روزها خسته ش کن تا شب بخوایه رو بهم گفتن. درک نمیکردن چی میگم. بچه ۱۱ شب میخوابید ۱۲ بیدار میشد و تا ظهر فرداش بیدار بود

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
تو طول روز اصلا نزار بخوابه باهاش بازی کن یه کاری کن نخوابه ،، شب و روزش هنوز تنظیم نشده

میگم که همه این کارارو کردم نمیشه بخواد بخوابه میخوابه نمیشه بزور بیدار نگهش دارم

🌷
خداروشکر بچه من دک دقیقه به حال خودش نمیمونه با خودش بازی کنه یا بغل میخواد یا بشینی پیشش باهاش خرف ...

درکت میکنم. بغلش کن با خودت ببرش دستشویی البته روی فرنگی باید بشینی با بچه. من همینکارو میکردم تا یکسالگی

تایمی که خوابه شماهم استراحت کم تا کم کم بزرگترشه بتونی ظهرا بیشترسرگرمش کنی

همین کارو میکنم اما مثلا امروز از ساعت سه که خوابیدم همش خواب میدیدم داره گریه میکنه پنج بیدار شدم دیگه هم خوابم نبرد

بله دیگه باید تحمل کرد

مرسی از راهنماییت❤

🌷

میگم نمیشه حالا که هر کاری میکنی اون باهات راه نمیاد شما باهاش راه بیای مثلا تو هم همون موقع بخوابی .با اون هم بیدار بشی

وای که چه روزای بدی بود. با این تفاوت که من یه بچه ی دیگه هم داشتم. خدا فقط به دادت برسه. من کمکی هم نداشتم