2777
2789

چرا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کودک پرخاشگرنوجوان پرخاشکر خسته شدم ازبچهام😡

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

احتمال بیش فعال بودنش هست 

شیطنتش در چه حده 

میشینه تکلیف انجام بده؟؟

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

الان براش نوبت روانشناس گرفتم.ولی کلا حرف گوش نمیده لجبازه خستم کرده دیگه نا امیدم

پسرمنم کلاس اوله خیلییی گردن کلفتی میکنه خستم کرد 😦

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
احتمال بیش فعال بودنش هست  شیطنتش در چه حده  میشینه تکلیف انجام بده؟؟

قبلا اره می‌نشست ولی الان،باید با زور بشینه یا دیقه آخر میاد مینویسه ،تک فرزند هم هست

آرزوی من شادی تمام بشریت  
شما تا حالا همچین بچه ایی دیدید ک بعدا درست بشه؟ برای آینده نگرانم

اره درست میشن اماخیلی مراقبت میخان خیلی

احتمال بیش فعال بودنش هست  شیطنتش در چه حده  میشینه تکلیف انجام بده؟؟

مثلا هر جا میره باید حتما به بچه های دیگه یه سک بده بد اونا بزننش اون فرار کنه،دارم دیوونه میشم

آرزوی من شادی تمام بشریت  

[QUOTE=233235902]چجور تو رو خدا راهنماییم کن[/QUOولله اگه راهکار داری به منم بگو منم پسرم کلاس اوله  اخلاقش ازهمسن سالاخودش بزرگتره بچهای اینجوری باید کنترول بشن البته تو تنگنا نزاریمشون فقط باید مدیریت بشن رواعصابشون نباید پابزاریم