آیسودا75 مدیر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 عنوان کودک پرخاشگر | مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 41 پست من پسرم ۷ سالشه کلاس اوله امروز از مدرسه زنگ زدن میگن ک پسرم یه بچه رو با لگد زده خیلی وحشیانه دعوا کرده آرزوی من شادی تمام بشریت 1401/01/22 | 14:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 الان دیگه جوری لجباز شده و زبون دراز که خودمم گاهی مجبور میشم بزنمش،چون میاد منو میزنه دستشم سنگینه ... پسرمنم دقیقا همینطوره یه بار زدم منم تبیهش کردم دیگه میترسه سمتم دست درازی کنه خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 [QUOTE=233235902]چجور تو رو خدا راهنماییم کن[/QUOولله اگه راهکار داری به منم بگو منم پسرم کلاس اوله& ... اللن مدرسه زنگ زده میگه از زنگ ورزش محروم چون این کارو کرده ،الان همین مسئله ممکنه عصبی ترش کنه،نمیدونم چیکار کنم آرزوی من شادی تمام بشریت
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 پسرمنم دقیقا همینطوره یه بار زدم منم تبیهش کردم دیگه میترسه سمتم دست درازی کنه نه پسر من اشک تو چشمش جمع میشه ولی میخنده محکم تر میزنه آرزوی من شادی تمام بشریت
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 نه پسر من اشک تو چشمش جمع میشه ولی میخنده محکم تر میزنه سعی داره بگه من کم نمیارم آرزوی من شادی تمام بشریت
cheshmakk عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8266 نگران پسرم شدم سال دیگه میره مدرسه نکنه یکی اینجوری بزنش😦 باهاش صحبت کن الان که میفهمه دیگه بچه نیست که من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 نه پسر من اشک تو چشمش جمع میشه ولی میخنده محکم تر میزنه وای پس ازاون پسرا تخصه وغروردار مثل پسرم خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 هر چی بهش توضیح میدم ،با قصه بهش یاد میدم خوبی کردن خوب بودن اصلا توجه نمیکنه آرزوی من شادی تمام بشریت
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 وای پس ازاون پسرا تخصه وغروردار مثل پسرم بگو گند اخلاق،نق نوق اطرافیانم هم یه طرف ،هی میگن ما تو طایفمون اینجوری نداشتیم رو کی رفته آرزوی من شادی تمام بشریت
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 البته اطرافیان هم خیلی باش کل کل میکنن،من ۷ودم فکر میکنم نصف رفتارش عصبانیتش باعثش اطرافیان بودن ک ب اینجا رسیده آرزوی من شادی تمام بشریت
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 بگو گند اخلاق،نق نوق اطرافیانم هم یه طرف ،هی میگن ما تو طایفمون اینجوری نداشتیم رو کی رفته بگو روباباش یابابابزرگش رفته دیگه خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 بگو روباباش یابابابزرگش رفته دیگه من خودم حالم خرابه از مدرسه زنگ زدن ،اونوقت مادرشوهرم میگه بلد نبودی بچه تربیت کنی،رو شما رفته بچت جلاده آرزوی من شادی تمام بشریت
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 میگه تو یادش دادی گفتی هر کی زد تو هم بزن،آخه کی دلش میخواد.همچین بجه ایی باید پدر و مادر چنان وقتش رو پر کنن باهاش بازی کنن پارک ببرنن محبت کنن حرف بزنن تا درست بشه.ولی من شوهرم فقط بلده هزر چی بچه خواست بگیره این کافی نیست آرزوی من شادی تمام بشریت
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 من خودم حالم خرابه از مدرسه زنگ زدن ،اونوقت مادرشوهرم میگه بلد نبودی بچه تربیت کنی،رو شما رفته بچت ج ... ولله من که بچهامو لوس بار نیوردم هم همین اخلاقودارن البته خانواده شوهرم کیف میکنن بچه بزن بهادر باشه😬😬 خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
آیسودا75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 580 ولله من که بچهامو لوس بار نیوردم هم همین اخلاقودارن البته خانواده شوهرم کیف میکنن بچه بزن بهادر باشه ... چند تتا بچه دارید شما؟ آرزوی من شادی تمام بشریت
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 چند تتا بچه دارید شما؟ نصف جین عزیزم ازخوردسال تاکودک تانوجوان وجوان خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅