2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

82 بازدید | 9 پست

سلام خواب دیدم که زنگ زدم مامانم میگه مامان ولم کنم حوصله ندارم میگم چی شده میگه حامله ام خیلی ناراحت بودیم توی خواب کسی تعبیرشو میدونه ؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

این جور خواب ها تعبیر اونشکلی ندارن.اگر موقعیتی در خواب شما مدام تکرار بشه اون موقع توجیهات روان شناختی ای هست براش.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
این جور خواب ها تعبیر اونشکلی ندارن.اگر موقعیتی در خواب شما مدام تکرار بشه اون موقع توجیهات روان شنا ...

نمیدونم واقعا کاش تعبیر نداشته باشه معمولا خوابهام یه تعبیری دارن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا کاش تعبیر نداشته باشه معمولا خوابهام یه تعبیری دارن 

خواب های با تعبیر یا نمادین هستند مثلا میگن اسب یه معنی میده انار یه معنی میده. یا رویای صادقه اند.

اخیرا با مادرتون بحثی یا کدورتی چیزی نداشتید؟

خواب های با تعبیر یا نمادین هستند مثلا میگن اسب یه معنی میده انار یه معنی میده. یا رویای صادقه اند. ...

خیر نداشتم 

[QUOTE=233205752]خواب های با تعبیر یا نمادین هستند مثلا میگن اسب یه معنی میده انار یه معنی میده. یا رویای صادقه اند. ...[/QUOTE

فقط تو فکر برادرم که ۱۴ ساله ازدواج کرده و بچه دار نشده هستیم 

ایشالا که خیره

ببخشید شما تعبیر خواب بلدین اگه بلورین میشه لطفا اینو تعبیر کنید مرسی

بعد از نماز صبح خواب دیدم داشتم می دویدم بعد سرم و کردم رو به آسمون گفتم خدایا شکرت انگار صدام پیچید بعد بابام می خواست از مغازه خرید کنه من هم دنبال مامانم رفتم از ش فاصله داشتم تو یه کوچه بود دوطرف کوچه دیوار شلولی بود انگار گمشو ن کردم وقتی می خواستم برگردم احساس کردم کسی دنبالمه بعد متوجه شدم دوتا خانم خیلی بهم چسبیدن ولم نمی کردن انگار فرشته بودن بعد من ازشون خواستم ولم کنن چون داشتم خفه می شدم موقع برگشت نمی دونستم از کدوم راه اومدم بیدار شدم  

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 
ببخشید شما تعبیر خواب بلدین اگه بلورین میشه لطفا اینو تعبیر کنید مرسی بعد از نماز صبح خواب دیدم داش ...

شما احتمالا یکسری حسرت توی گذشته دارید که مدام بهشون فکر میکنید.و به پدر و مادرتونم وابسته اید.اون دو تا خانوم هم سمبل دو مشکل یا برهه از زندگیتونن که مدام درگیرشونید.

این چیزیه که به ذهن من میرسه حالا نمیدونم چقدر درسته.

شما احتمالا یکسری حسرت توی گذشته دارید که مدام بهشون فکر میکنید.و به پدر و مادرتونم وابسته اید.اون د ...

متشکر 

بچیزی رو یادم رفت بنویسم اون دوتا فرشته وحده یک هفته بهم دادن

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم