2777
2789
عنوان

ناخن کاشتم 🥹😂

267 بازدید | 31 پست

بعد 19 سال سنم اولین بار کاشتم

انگشتام عادت ندارن به زور تایپ میکنم

وفتی میرم سرویس تا زیر همه ناخنارو نشورم نمیام بیرون

عجب گیری کردیم 😂💔

هم خوشحالم چون خیلی دوست داشتم تجربه اش کنم هم به غلط کردن افتادم

شما وقتی ناخن دارید کاراتونو چجور انجام میدید

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه عزیزم عادت میکنی بهش

من الان بدون ناخن باشم نمیتونم 🤣

متعهد به یک قلب🤍erfan🤍میشه دعا کنید حاجت روا بشم به عشقم برسم آخه حاجتم رسیدن به عشقمه 🫠اسمم مریم دعا کنید بهش برسم🙃

مباارکهه

عادت میکنی بعد بدون ناخن سخت میشه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

من بدون ناخن حس میکنم فلجم🫤😂😂عادت کردم چونمبارکت باشههه🥹✨

قربونت سیسی🥹❤️

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

من بدون ناخن حس میکنم فلجم🫤😂😂عادت کردم چونمبارکت باشههه🥹✨

حالامنم حس میکنم یه چیز اضافی بهم وصله🤣🤣🤣

مبارک باشه عزیزم عادت میکنی بهشمن الان بدون ناخن باشم نمیتونم 🤣

فدات عزیزدلم

اره منم دقیقا برعکسشم الان 😂

برس مخصوص بخر با اونا زیر ناخن را بشور

عع کجا میفروشن

عادت کردیم عادی میشه برات ولی کارهای سختو انجام نده چون میشکنن

اها مرسی

اره روز اول منم همینجوری بودم😂ولی خیلیم ذوق داشتم

😂😂😂

عین ندید بدیدام