2777
2789

مقابله و مقابله اجتنابی، برای COPE44,45 و COPE.13e16,46 مختصر، پیرو رویکرد پیشنهاد شده توسط کارور و همکاران، قبل از تجزیه و تحلیل های آماری، تجزیه و تحلیل مؤلفه های اصلی را انجام دادیم.  از راهبرد مقابله ای متشکل از دو آیتم مرتبط استفاده شد.

2.2.4.  نشخوار نشخوار سرزده و عمدی با استفاده از نشخوار مورد بررسی قرار گرفت

پرسشنامه نشخوار مربوط به رویداد.48 هر دو نوع نشخوار با 10 مورد در مقیاس 5 درجه ای از 1 (اصلاً) تا 5 (بسیار زیاد) ارزیابی شدند.  علاوه بر این، شرکت‌کنندگان باید میزان هر دو نوع نشخوار فکری مزاحم (مثلاً نمی‌توانم از ورود تصاویر یا افکار مربوط به رویداد به ذهنم جلوگیری کنم) و نشخوار فکری عمدی (مثلاً من عمداً به این فکر می‌کردم که رویداد چگونه بر من تأثیر گذاشته است) را بیان می‌کردند.  با توجه به فرآیندهای مرتبط با رویداد (طی هفته های بلافاصله پس از رویداد) و همچنین میزان در زمان فعلی (طی دو هفته گذشته).  سازگاری های داخلی برای هر چهار مقیاس عالی بود: 0.92 تا 0.97 ¼.  همبستگی های متقابل از r (DRrecent، IRRevent مربوط) ¼ 0.48 تا r (DRrecent، IRrecent) ¼ 0.79 بود.

2.3.  تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از SPSS 25 تجزیه و تحلیل شد

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

هردوش اصولا هم خانمها کار میکنن هم آقایون ومنشی صحنه در برخی موارد بیشتر ارتباط داره ولی مدیر صحنه درجه ش از منشی صحنه بالا تره

استادم گفته بود 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

https://dl4.fara-download.ir/2022/3/1/song/iranian/Shayan Yo/Shayan Yo Bebin Ki Be Ki Mige 320.mp3

موزیک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ما نمی‌توانیم بگوییم چه چیزی موفق‌مان می‌کند. تنها می‌توانیم چیزهایی را مشخص کنیم که مانع موفقیت ما می‌شود یا نابودش می‌کند.
‏نیمه منفی ماجرا، یعنی خطاهای فکری را حذف کن تا نیمه مثبت، خود عهده‌دار کار شود.
این تنها چیزیست که لازم است بدانیم ...

📗 #هنر_شفاف_اندیشیدن : https://t.me/BookTop
✍🏻

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

xAFEF4

کد تخفیف افق کورش

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

❤️‍🔥

بیا

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

BDDkD۹کد تخفیف افق کوروشمه

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  

((اللَّهُمَّ لاَ سَهْلَ إِلاَّ مَا جَعَلْتَهُ سَهْلاً وَأَنْتَ تَجْعَلُ الحَزْنَ إِذَا شِئْتَ سَهْلاً))

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
مقابله و مقابله اجتنابی، برای COPE44,45 و COPE.13e16,46 مختصر، پیرو رویکرد پیشنهاد شده توسط کارور و ...

این درباره چیا قبلا تحقیق میکردم کلمه نوشخوار زیاد میدیدم  

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو

درس ۵ و ۶ (البته اگر بتونیم متن درس ۷ رو هم ترجمه کنیم، در امتحان میانترم خواهد بود)

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂