2777
2789
عنوان

فرق نگاه هیز با دوست داشتن چیه؟

5620 بازدید | 18 پست

من واقعا نمیدونم اونی با خیره شدن به چشمام و لبخند زدن سعی میکنه توجهمو جلب کنه یا وقتی حواسم نیست بهم خیره میشه و لبخند میزنه از کجا بفهمم هیزه یا احتمالا خوشش ازم میاد؟

چند بار سنگینی نگاهشو حس کردم و وقتی بهش نگاه کردم فهمیدم داره نگام میکنه.درضمن تا حالا ندیدم انداممو نگاه کنه فقط رو صورت قفلی میزنه

لطفا بعضیا نیان بگن بیخیال باش اگه بخواد خودش میاد جلو.گوشم از این حرفا پره.فقط میخوام نگاها رو تشخیص بدم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دوش یکیع منتها اون نگاه عاشقانه همون هیزانس ک لو نزفته😂

🤣🤣🤣

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

خو هیز بازی مشخص دیگ نگاهش جوریع ک معذبت کنع 

هرز میپرع روت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه جور تهدید کردی آدم جرات نمیکنه کامنت بزاره 

عزیزم بگو هر چی میخوای🤣

ببین کلا نگاه هیز یه انرژی منفی ای داره که خود به خود آدم حسش میکنه و باعث اذیتش میشه اما نگاه از سر دوست داشتن جوریه که خوده آدم به سمتش کشیده میشه یعنی دوست داره که طرف بازم بهش نگاه کنه اینطوری میشه فهمید

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔