2821
2789
عنوان

ضدآفتاب

149 بازدید | 26 پست

سلام شب همگی بخیر وخوشی

لطفا یه راهنماییم میکنین؟

یه ضدافتاب ک هم در برابر افتاب قوی باشه

هم ارایشی باشه چی بخرم؟؟؟

پوستم خیلی خشکه

قبلا ارایشی الارو رو خریدم وقتی میزدم پوستمو تیره میکرد

الانم پرایم داشتم خوب بود اما ارایشی نیس،و تموم شد

الان چی بخرم بنظرتون؟؟؟

سلام گلم خوبی🥰من مشاور پوست و مو هستم و میتونم بهت کمک کنم😍👌🏻.من بهت ضد آفتاب لدورا رو معرفی میکنم که هم خیلی خوب از پوستت در برابر آفتاب و نور خورشید مراقبت می‌کنه و هم خیلی خوب پوشش میده یعنی علاوه بر مراقبت پوستت در برابر نور خورشید تو میتونی این ضد آفتاب رو جایگزین کرم پودر کنی چون کاملا برات مثل کرم پودر عمل می‌کنه😍🥰.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر پوست واست بنویسه مناسب پوست خودت باشه که پوستت خراب نشه اینجا هرکسی یه برندی معرفی میکنه&nb ...

اخه الان مسافرتم

ولی ب فکر یه دکتر پوست هستم

هم اخساس میکنم پوستم سفت نیس هم خیلی لک افتاده جای جوش

عزیزه دلی مرسی چه قیمته؟

قربونت❤️😍.قشنگم همین الان از توی کمدم برات عکسش فرستادم🥰میبینی که خودمم استفاده میکنم😍یعنی هرچی از خوبیش برات بگم کمه من بجای کرم پودر از همین استفاده میکنم❤️👌🏻۵۰میل هست و واقعا خوبه💗قیمت الانش ۲۰۹تومن هست🙂میتونی برای اینکه سطح اعتمادت بهم بیشتر بشه شمارتو بدی بهم تا داخل واتساپ بتونم بهت پیام بدم و یا اینکه لینک گروهمون رو برات بزارم تا عضو بشی🥰😍😍 مطمئن باش یه بار که ازش استفاده کنی پشیمون که نمیشی هیچ عاشقشم میشی حتی🤍👌🏻

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز