2777
2789
عنوان

ضدآفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست
قربونت❤️😍.قشنگم همین الان از توی کمدم برات عکسش فرستادم🥰میبینی که خودمم استفاده میکنم😍یعنی هرچی ا ...

مرسی عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی

لطفا لینک گروهتو بزار عضو شم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه الان مسافرتم ولی ب فکر یه دکتر پوست هستم هم اخساس میکنم پوستم سفت نیس هم خیلی لک افتاده جای جو ...

چون من رفتم مسافرت بعد ضدافتاب نزدم پوستم سوخت و جوش زد بعد که اومدم رفتم دکتر اینو واسم نوشت حالا که میزنم خوبه

میخوای همین مارکی که گرفتم رو امتحان کن مناسب پوست خشک هست 

مرسی گلم از پیشنهادت سر راهم میرم داروخونه درموردش این و پیشنهاد دوستای دیگم میپرسم

و میخرم

خیرببینی و خوشبخت باشی

مرسی عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی لطفا لینک گروهتو بزار عضو شم

قربونت قشنگ وظیفست😍❤️🌹

https://chat.whatsapp.com/JnTqj0EtGHS9bBOfV4MZNK

عزیزم این لینک هست میتونی از همینجا عضو بشی یا کپی کنی بری داخل واتساپ بعد بفرستی برای یه نفر و از اونجا عضو بشی 🥰🌹گلم حتما تا عضو شدی یه پیام داخل واتساپ بهم بده🥺💜✨.

عه پس شرایطمون مثل همه منم الان هم جوش زده هم خشک

وای نگو من داغون شد با گریه رفتم دکتر دکتر میگفت حالا چرا گریه میکنی گفتم داغون شد پوستم اعتماد به نفسم رو از دست دادم 

وای نگو من داغون شد با گریه رفتم دکتر دکتر میگفت حالا چرا گریه میکنی گفتم داغون شد پوستم اعتماد به ن ...

😂😂😂من گریه ک نکردم

ولی دپرسم وقتی میبینم چه پوستم داغونه

هم جای جوشام لک شده

هم پوستم شل شده مخصوصا خط لبخندم

هزینه ها هم ک زیاده

🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😂من گریه ک نکردم ولی دپرسم وقتی میبینم چه پوستم داغونه هم جای جوشام لک شده هم پوستم شل شده م ...

خیلی حس بدیه اخه من ناجور هم پوستم سبزه شد هم اینکه جوش و لک همه باهم داغون شدم نمیتونم تحمل کنم صورتم اینجوری بشه همه چی گرون شده نمیتونی به چیزی دست بزنی 🥺