روووژان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6310 عنوان کار رنگ مو 9381 بازدید | 33 پست به نظرتون برم تو کار رنگ خوبه ؟برم اموزش ببینم .میترسم هزینه کنم اخرش نتونم مشتری داشته باشه یا توش استعداد نداشته باشم ..نمیدونم چکار کنم ! 1401/01/21 | 20:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4883 کار رنگ خیلی حساسه باید چند ماه دستیاری کار کنی تا ترکیب رنگا رو یاد بگیریبه نظر من مانیکور برو چون اگه کارت خوب باشه مشتری همیشه هستفشیال هم خوبهمن خودم تو کار کراتین و فشیالم الان تو فکرم برم مانیکور هم یاد بگیرم تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
روووژان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6310 منم میخوام ولی دو دلم خیلی سخته کار با مواد والا منم دو دلم برم سمت ارایشگری ..یل همون حسابداری مو قوی کنم تو همین رشته مشغول بشم اگررررر شد
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4883 والا منم دو دلم برم سمت ارایشگری ..یل همون حسابداری مو قوی کنم تو همین رشته مشغول بشم اگررررر شد&nbs ... آرایشگری پول توش هست اگه پیشرفت کنی فقط سال اول خیلی سود نمیکنی تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
روووژان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6310 کار رنگ خیلی حساسه باید چند ماه دستیاری کار کنی تا ترکیب رنگا رو یاد بگیری به نظر من مانیکور برو چو ... من گفتم اول برم اموزش ببینم مدرک بگیرم ..فوقش چند ماه دستیاری میکنم دیگه ..حالادنمیدونم برم سمت ارایشگری یا همون حسابداری رو قوی کنم دنبال کار باشم 😐
روووژان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6310 آرایشگری پول توش هست اگه پیشرفت کنی فقط سال اول خیلی سود نمیکنی درسته
مدرسمیکروپیگمنتیشن عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 1082 والا منم دو دلم برم سمت ارایشگری ..یل همون حسابداری مو قوی کنم تو همین رشته مشغول بشم اگررررر شد&nbs ... ارایشگری
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4883 من گفتم اول برم اموزش ببینم مدرک بگیرم ..فوقش چند ماه دستیاری میکنم دیگه ..حالادنمیدونم برم سمت ارای ... هر چی ک خودت دوس داری آرایشگری هم خوبه ولی سختی های خودشو داره مثلا من بعضی موقع از ساعت نه صب سر کمرم تا ساعت هشت شب تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
مدرسمیکروپیگمنتیشن عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 1082 من گفتم اول برم اموزش ببینم مدرک بگیرم ..فوقش چند ماه دستیاری میکنم دیگه ..حالادنمیدونم برم سمت ارای ... عزیزم برو لاین ناخن من خودمم ارایشگرم مشتری ناخن هر ماه برای ترمیم میاد من تاتو هم کار میکنم ولی ناخن روزی 6،7تا مشتری رو دارم در امدشم خیلی خوبه
روووژان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6310 هر چی ک خودت دوس داری آرایشگری هم خوبه ولی سختی های خودشو داره مثلا من بعضی موقع از ساعت نه ص ... درسته ..ولی خب درامدش خوبه
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4883 درسته ..ولی خب درامدش خوبه اره بعضی موقع حتی تو یه شب چند میلیون کار میکنی پول توش هست تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
7779a_e عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 4568 والا منم دو دلم برم سمت ارایشگری ..یل همون حسابداری مو قوی کنم تو همین رشته مشغول بشم اگررررر شد&nbs ... تو سایتخیلیا میگن فشیال بهتره بنظرم همون بهتر باشه چون الان دیگ همه ب پوستشون اهمیتمیدن و تازه داره جامیوفته اینکار
روووژان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6310 تو سایتخیلیا میگن فشیال بهتره بنظرم همون بهتر باشه چون الان دیگ همه ب پوستشون اهمیتمیدن و تازه دار ... اره فشیال پوست هم زیاد شده
7779a_e عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 4568 عزیزم برو لاین ناخن من خودمم ارایشگرم مشتری ناخن هر ماه برای ترمیم میاد من تاتو هم کار میکنم ولی ناخ ... فشیال چطوره