2777
2789

کار رنگ خیلی حساسه باید چند ماه دستیاری کار کنی تا ترکیب رنگا رو یاد بگیری

به نظر من مانیکور برو چون اگه کارت خوب باشه مشتری همیشه هست

فشیال هم خوبه

من خودم تو کار کراتین و فشیالم الان تو فکرم برم مانیکور هم یاد بگیرم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم دو دلم برم سمت ارایشگری ..یل همون حسابداری مو قوی کنم تو همین رشته مشغول بشم اگررررر شد&nbs ...

آرایشگری پول توش هست اگه پیشرفت کنی فقط سال اول خیلی سود نمیکنی

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
کار رنگ خیلی حساسه باید چند ماه دستیاری کار کنی تا ترکیب رنگا رو یاد بگیری به نظر من مانیکور برو چو ...

من گفتم اول برم اموزش ببینم مدرک بگیرم ..فوقش چند ماه دستیاری میکنم دیگه ..حالادنمیدونم برم سمت ارایشگری یا همون حسابداری رو قوی کنم دنبال کار باشم 😐

من گفتم اول برم اموزش ببینم مدرک بگیرم ..فوقش چند ماه دستیاری میکنم دیگه ..حالادنمیدونم برم سمت ارای ...

هر چی ک خودت دوس داری 

آرایشگری هم خوبه ولی سختی های خودشو داره مثلا من بعضی موقع از ساعت نه صب سر کمرم تا ساعت هشت شب

من گفتم اول برم اموزش ببینم مدرک بگیرم ..فوقش چند ماه دستیاری میکنم دیگه ..حالادنمیدونم برم سمت ارای ...

عزیزم برو لاین ناخن من خودمم ارایشگرم مشتری ناخن هر ماه برای ترمیم میاد من تاتو هم کار میکنم ولی ناخن روزی 6،7تا مشتری رو دارم در امدشم خیلی خوبه

درسته ..ولی خب درامدش خوبه 

اره بعضی موقع حتی تو یه شب چند میلیون کار میکنی 

پول توش هست

والا منم دو دلم برم سمت ارایشگری ..یل همون حسابداری مو قوی کنم تو همین رشته مشغول بشم اگررررر شد&nbs ...

تو سایت‌خیلیا میگن فشیال بهتره بنظرم همون بهتر باشه چون الان دیگ همه ب پوستشون اهمیت‌میدن و تازه داره جا‌میوفته این‌کار