2777
2789
عنوان

تبدیل توالت فرنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 27 پست

سلام عزیزم توروخداپیاموودیدیجواب بده من باکلی قرص و امپول الان یه فولیکول ۱۶ توتخمدان چپ دارم واس پسراقدامم یه دختردارم میگن بافولیکول چپ دختر میشه تو باکدوم تخمدانت باردارشدی جنسیتش چی شد؟؟؟؟

سلام عزیزم توروخداپیاموودیدیجواب بده من باکلی قرص و امپول الان یه فولیکول ۱۶ توتخمدان چپ دارم واس پس ...

پسر اولم تخمدان راست جفت خلفی 

پسر دومم تخمدان چپ جفت قدامی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم توروخداپیاموودیدیجواب بده من باکلی قرص و امپول الان یه فولیکول ۱۶ توتخمدان چپ دارم واس پس ...

من بچه اولم چون تخمدان راست باردار شده بودم تو بچه دومم سونو قلب رفتم تو سونو نوشته بود جسم زرد تخمدان چپ ،جسم زرد هم همون تخمک‌بارور شدس منم گفتم حتما بچم دختر میشه جفت هم قدامی بود دقیقا برعکس اولی ولی پسر شد 

دوستمم تخمدان چپ بود بچش پسر شد 

من بچه اولم چون تخمدان راست باردار شده بودم تو بچه دومم سونو قلب رفتم تو سونو نوشته بود جسم زرد تخمد ...

وای اصلا خیلی غصه میخوردم کاری ندارم خداهرچی صلاح دونست بهم بده کاش خداقهرش نگیره من فقط دارم تلاشمومیکنم شماهم واسم دعا کن ممنونم خیلی چیزایی که گفتی به دردم خورد❤🥰😘

یه سوال دیگه شمادارو وامپول استفاده نکردی واس بارداری چندم سیکلت اقدام داشتی چندبار

بچه اولم ناخواسته باردار شدم روز 16سیکلم بود قرص اورژانس خوردم ولی بازم باردار شدم 

دومی خودم خواستم روز 14سیکل اقدام کردم 

هیچ قرص و آمپولی هم استفاده نکردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز