2777
2789
عنوان

تبدیل توالت فرنگی

1330 بازدید | 27 پست

میخوام پسرمو از پوشک بگیرم دوسال و هفت ماهس میخوام واسش تبدیل توالت فرنگی بگیرم میخوام بیینم آیا کاربرد داره ؟اخه یجا خوندم نوشته بود واسه پسر بچه ها مناسب نیست چون ادرار میریزه بیرون ،ممنون میشم هر کی تجربه داره راهنمایی کنه 

۷  ماه   اشتباهه    من بچه هامو   یک سالو ۸ ماه  به بعد گرفتم     

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

آهان   دوسالشو ندیدم      

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوسال و هفت ماه 

بله  بعد متوجه شدم

من که استفاده نکرد نشوندمش کنارسنگ دستشویی زودهم یادگرفت دوسال و۸ماهش بود شمام راحت میگیریش چون بزرگه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
خوبه بگیر پسر من تا همین دوماه پیش استفاده میکرد الان پنج سالشه  باید آموزش بدی که بیرون نریزه

اوکی پس یادش بدم دیگه مشکلی نیست،ممنون از راهنماییت عزیزم 

من که استفاده نکرد نشوندمش کنارسنگ دستشویی زودهم یادگرفت دوسال و۸ماهش بود شمام راحت میگیریش چون بزرگ ...

توالت فرنگی داخل حمام خیلی راحت تر میشه استفادش هی میبرمش دستشویی به همه جا دست میزنه بعدشم میگه خسته شدم نمیتونه زیاد بشینه چون میخوام اوایل پوشک شرتی پاش کنم رو توالت فرنگی راحت ترم میکشم پایین دیکه لازم نیست کامل در بیارم ،حالا فعلا قصدم اینه ببینم پسرم چقد. همکاری میکنه 

توالت فرنگی داخل حمام خیلی راحت تر میشه استفادش هی میبرمش دستشویی به همه جا دست میزنه بعدشم میگه خست ...

من که کلا  بازش گذاشتم ولی خوب هر بیست دفیقه میبردمش دستشویی بعد هر یه ساعت ولی در حد نجس کردن شورت بودولی براش شورت قشنگ خریدم وبرچسب ببره بزنه دیوار

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
من که کلا  بازش گذاشتم ولی خوب هر بیست دفیقه میبردمش دستشویی بعد هر یه ساعت ولی در حد نجس کردن ...

اصلا نمیتونم بازش کنم فعلا به شدت وسواس دارم بعدشم پسر من خیلی پوشک کثیف میکنه بازش بذارم همه جارو کثیف میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز