2777
2789
عنوان

دعای نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 66 پست
همون ۷ بار رو میخونی

نه من ۱۰ بار تا ۴۰ روز میخونم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادش بخیر قبل ازدواج به نیت جلب محبت ، معشوقه ام میخوندم

چه از خدا میخواستم بهش برسم، هنوزم دوستش دارم

اما فکر کنم صلاحم نبوده 

شکر...

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
عزیزم از ته قلبت باید مطمئن باشی که جواب میگیری و بهش ایمان داشته باشی

من نمیدونم همه جا میگن ازته قلبت دعا کن 

از ته قلب یعنی چی 

من به شدت نیازمندم به درگاه خدا 

هر چی میگم انگار نه انگار 

حضرت محمد میگه مداومت در دعا ، میگه یه دریو اینقده بزنی اخرش یکی باز میکنه درو ، دعاهم مثل همون 

دو سه سال دارم ضجه میزنم ، ذلیل درگاه خدام په کو 

سا من قلب ندارم یا خدا منو نادیده میگیره 😔😔😔

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چن بار باید بخونیم ختمش چجوریه

من تا ۴۰ روز . روزی ۱۰بار میخونمش نیتمو میکنم و خدارو به ۵تنش قسم میدم و دعارو میخونم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
حاجت گرفتی؟

اره هروقت خوندمش حاجتمو داده

برای خیلی چیزا  عشق  محبت  باردار شدن  عزیز شدن  مال و ثروت و...

بارداری چند بار بخونه؟ حتما نتیجه میده اونایی که مشکل دارن؟ 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋