2777
2789
عنوان

دعای نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 66 پست
برای محبت و عشق شب جمعه ۱۴ بار هربار هم اولش باید نیت کنی بعد ۱۴ بار هم ۱۰۰ تا صلوات

عزیزم‌ برای پول و ثروت چطور بخونم بهتر نتیجه میده؟

چنتا قرعه هم دارم میشه به نیت در اومدن قرعه هام بخونم؟

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوشبحالت فک کنم دلت خیلی پاکه من نیت کردم سی جز قران رو واس حاجتم بخونم ۱۵ جز خوندم ولی فعلی خبری ن ...

فک کنم باید کامل بخونی

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
خوشبحالت فک کنم دلت خیلی پاکه من نیت کردم سی جز قران رو واس حاجتم بخونم ۱۵ جز خوندم ولی فعلی خبری ن ...

از ته قلبت باید بهش ایمان داشته باشی و بگی اگه به صلاحمه جور شه . نگران نباش انشالله اگه به صلاحته جور میشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من بیشتر برای عشق و محبت خوندم که واقعا نتیجشو دیدم

چطوری میخونی چندبار کی ها چطور نیت میکنی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چطوری میخونی چندبار کی ها چطور نیت میکنی

شب جمعه اسم طرف میاری و نیت میکنی 14 بار میخونی بعد 100 تا صلوات

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
شب جمعه اسم طرف میاری و نیت میکنی 14 بار میخونی بعد 100 تا صلوات

شب جمعه یعنی پنچ شنبه شب

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
از ته قلبت باید بهش ایمان داشته باشی و بگی اگه به صلاحمه جور شه . نگران نباش انشالله اگه به صلاحته ج ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید زندگیم رو هواست میشه شما یه بار به نیتم بخونین اگه تونستین ک خداالهی دلتو شاد کنه