سلام دوستان...من حدود یه سالی هست که دعای نادعلی رو میخونم و خداروشکر همیشه نتیجه داده و تنها دعایی که انقد بهش اعتقاد دارم...من اسمشو گذاشتم دعای معجزه
خوشبحالت فک کنم دلت خیلی پاکه من نیت کردم سی جز قران رو واس حاجتم بخونم ۱۵ جز خوندم ولی فعلی خبری ن ...
از ته قلبت باید بهش ایمان داشته باشی و بگی اگه به صلاحمه جور شه . نگران نباش انشالله اگه به صلاحته جور میشه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
من بیشتر برای عشق و محبت خوندم که واقعا نتیجشو دیدم
چطوری میخونی چندبار کی ها چطور نیت میکنی
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
شب جمعه اسم طرف میاری و نیت میکنی 14 بار میخونی بعد 100 تا صلوات
شب جمعه یعنی پنچ شنبه شب
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا