2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدش کوتاهه؟ ببخشید ولی چ ربطی داره خب بچه قد بلند نمیشه که بعدا حسابی رشد میکنه نگران نباش اولین ب ...

من نمیدونم گفت قدت چند گفتم ۱۶۰ گفت قد شوهرت چند گفتن ۱۶۷ ولی قد شوهرم۱۷۰ اشتباه گفتم،گفت قدش به باباش رفته کوتاه

خسته ترینم
قدش کوتاهه؟ ببخشید ولی چ ربطی داره خب بچه قد بلند نمیشه که بعدا حسابی رشد میکنه نگران نباش اولین ب ...

منظورش اینه نسبت به اون حدمجازی که بایدباشه کوتاه تره شاید

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

عزیزم اصلاااا این سونوها رو جدی نگیر و دغدغه نکن برای خودت.منم هفته های آخر که میرفتم قد جنینم کمتر از هفته ای بود که توش بودم و دور سرش دو هفته جلوتر از هفته بارداریم بود و جای عالی و گرون هم میرفتم سونو ولی وقای نوزادم بدنیا اومد ماشالا قدش بلند بود ۵۱ بود از متوسط بیشتر بود(معمولا ۵۰ میشه) و دور سرش هم از متوسط کمتر بود ۳۴ بود که معمولا متوسط ۳۵ میشه یعنی دقیقااا برعکس سونوگرافیام.پس نگران نباش اینا فقط یه تصویره واقعیت نیست و مثل من بارداری رو برای خودت زهر نکن و لذت ببر

من نمیدونم گفت قدت چند گفتم ۱۶۰ گفت قد شوهرت چند گفتن ۱۶۷ ولی قد شوهرم۱۷۰ اشتباه گفتم،گفت قدش به باب ...

خب این کجاش مشکله عزیزم خب وقتی پدر مادر قدشون زیاد بلند نباشه طبیعیه بچه هم عین مامان باباش باشه 

خدایی باید دهن اونجور دکترا زد

عزیزم اصلاااا این سونوها رو جدی نگیر و دغدغه نکن برای خودت.منم هفته های آخر که میرفتم قد جنینم کمتر ...

واقعا،اعصاب و روانمو بهم ریختن،هی فکر و خیال میکنم

خسته ترینم
واقعا،اعصاب و روانمو بهم ریختن،هی فکر و خیال میکنم

اینکارو نکن اگه خدایی نکرده مشکلی بوده باشه تو آنومالی بهت میگفتن.من دارم بهت میگم که قد نوزاد منم دوهفته عقب بود ولی وقتی بدنیا اومد از بچه های دیگه قدبلندتر بود

انقدر از سونوگرافی خاطرات بد برام مونده که گفتم تو بارداری بعدی اصلا نمیرم سونو گرفتی جز آنومالی

اینکارو نکن اگه خدایی نکرده مشکلی بوده باشه تو آنومالی بهت میگفتن.من دارم بهت میگم که قد نوزاد منم د ...

انومالی همه چیز نرمال بود، آره منم از سونوگرافی دیگه وحشت دارم خیلی اذیت شدم،

خسته ترینم
من هم انومالی دادم هم آمینوسنتز

خب پس آمینوسنتز که دیگه ۱۰۰ درصده.

منم سلفری دادم.ریسک سندرم داون داشتید؟

راستی اینم بگم خیالت راحتتر بشه به همسایمونم گفته بودن بچه ت کوتاهه اون وقتی بدنیا اومد همیشه و هر ماه که برای چکاپ میرفت قدش از نمودار رشد بالاتر میشد