2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 31 پست
چقدر راحت میگین طلاق 😐😐زندگی بعد از طلاق خیلی سخت تر میشه مخصوصا اینکه ۲ طفل معصوم هم دارن  ...

سرکار خانم خیانت تحت هیچ شرایطی درمان نمیشه 

مثل اینکه قانقاریا بگیرید تنها راهش قطع عضو هست 

نه مشاور نه روانشناس و حتی روانپزشک نمیتونه ضربه روحی روانی خیانت رو ترمیم کنه 

طلاق دقیقا برای همین نقطه است نقطه ای که مرز تعهد شکسته شده 

اون بچه با چه کسی الگو بگیره؟با یه مرد خائن؟ 

بله همه مشکلات زناشویی با مشاوره با تراپیست حل میشه به جز خیانت 

خیانت بار منفی رو تمامی ابعاد رابطه میزاره امیدوارم هیچ وقت سرکار خانم تجربش نکنین موندن تو رابطه و ازدواجی که خیانت توش دخیل بوده مثل مرگ تدریجی هست 

Highest in the room
مشکلم همینه ک پیش مشاورنمیره

عزیزم تو تمام سعی تو کن ببریش که چند سال بعد پشیمون نشی از تصمیم الانت 

به بچه هات بیشتر فکر کن به آیندشون 

من از نزدیک دیدم تعدادی از بچه های طلاق رو که آرزو داشتن هر روز و هر شب پدر مادر دعوا میکردن جلوشون ولی بچه های طلاق نبودن 😔

این دردشون رو قشنگ از نردیک لمس کردم 🥺

بیشتر فکر کن عزیزم ❤

خدایا شکرت ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مطمئنم نمیتونه بچه نگهداره

عزیزم کسایی که نشستن از پشت گوشی یا لب تاب فقط بهت میگن طلاق دردشو نکشیدن 😔 من قبول دارم خیانت خیلی خیلی درد بزرگیه ولی طلاق هم دردش بیشتره عزیزم 

بیشتر فکر کن 

به کسایی که اینجا میگن فقط طلاق گوش نده 😔😔انشالله خدا به برکت همین ماه زندگیت رو تغییر بده و کمکت کنه و زندگی عالی داشتی باشی با تغییر همسرت 🙏🤲

خدایا شکرت ...
ولی اینکه غرور شخصیت زن خوردبشه ک بدتره 

الانم عین قدیم نیس زنامیتونن عین مرداکارکنن زندگیشونوبچرخونن تعهدینی مال یه نفرباشی اون یه نفرهم مال تو اقابره همه خوش گذرونیاشوبکنه دوراشوبزنه بعدبیادپیش زن بدبخت مردبایدبرای زن ارزش قائل باشه 

الانم عین قدیم نیس زنامیتونن عین مرداکارکنن زندگیشونوبچرخونن تعهدینی مال یه نفرباشی اون یه نفرهم مال ...

دقیقا همینطوره...من تحصیلاتم بالاتره ازهرنظر بهترم ولی اون هیچ ارزشی برام قائل نیس...خوشیاش بابقیه س 

خب دیگ توهم زرنگ باش زندگی بااین مردب هیچ نتیجه ای نمیرسه

من ک ب شوهرم ازاول گفتم اگ خیانت کنی منم خیانت میکنم ک ارارزشت کم بشه ولی همینجوری زبونی گفتم بهش چون انقد ب خودم ارزش قائلم ک همچین کارایی رو هیچوقت نمیکنم فقط گفتم ک یه وقت هوس نکنه ازاین کارابکنه🤨

من ک ب شوهرم ازاول گفتم اگ خیانت کنی منم خیانت میکنم ک ارارزشت کم بشه ولی همینجوری زبونی گفتم بهش چو ...

منم اهل این کارنیستم و زبونی بهش گفتم ولی کلی باهام دعواکرد