2777
2789
عنوان

خیانت

380 بازدید | 31 پست

سلام خانوما...ی راهنمایی و مشورت درست و حسابی میخوام ازتون...خیلی وقت بودازخیانتای شوهرم خبرداشتم اول ب روی خودم نمیاوردم...ولی دیدم ادامه داشت...ی روز حسابی باهاش دعواکردم.قسم خورد گف دیگه تکرارنمیکنم...چندوقت بعد خودم توگوشیش دیدم ی زنه بهش پیام میده باگوشی خودش ب زنه فحش دادم...زنه م گف شوهرخودت چسبیده ب من...بعدک باهاش بهم زد ی کم زندگیم آروم ترشد...ولی الان یکساله همش این کاراشوتکرارمیکنه...دیگه طاقت ندارم.ی پسرسه ساله و دختر8ماهه دارم...فقط ب طلاق فکرمیکنم...هروقتم ک دستش رومیشه قسم میخوره ک دیگه تکرارنمیکنه...ولی ی عادت شده براش....شمابگین باهمچین شوهری چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام واقعا متاسفم بابت این شرایطی که پیش اومده 

دوست خوبم واقعیت خیانت نابخشودنی هست حتی با وجود داشتن دو تا بچه اون هم تو این سن های حساس 

ببینین اینکه همسرتون میگه دیگه نمیرم سمت این کار و دوباره این کار رو انجام میده در واقع توی یه چرخه و سیکل معیوب افتاده 

متاسفانه یا خوشبختانه خیانت هیچ دلیل موجهی نداره و نمیشه براش دلیل تراشید 

خودتون رو گول نزنید لطفا پدری که به مادر بچه هاش متعهد نباشه به فزندانش هم متعهدنیست 

سرکار خانم خواهش میکنم تحت هر شرایطی که شده طلاق بگیرید و حتما با یه وکیل خبره و کار بلد مشورت کنین تا حضانت بچه هاتون رو بگیرید❤️

اصلا دعوا نکنین چون این رابطه و این ازدواج تموم شدست 

هیچ وقت به مردی که خیانت کرده نمیشه اعتمادکرد❤️حتی شده مهریتون رو هم ببخشید و طلاق بگیرید 

این فضا و بزرگ شدن با همچین پدری اصلا و ابدا الگوی خوبی برای بچه هاتون نیست

Highest in the room
این دیگ براش عادت شده برای خودت ارزش قائل باش ویه حال درست وحسابی ازش بگیر

چیکارکنم بنظرت ک حالش گرفته بشه...دارم باهاش زندگی میکنم ولی دیگه دوسش ندارم..وقتی نگاش میکنم ازش بدم میاد...همه ب زندگیمون غبطه میخورن ولی نمیدونن توش چخبره

چیکارکنم بنظرت ک حالش گرفته بشه...دارم باهاش زندگی میکنم ولی دیگه دوسش ندارم..وقتی نگاش میکنم ازش بد ...

عزیزم اولا اشتباه کردی اون بچه هارواوردی بعدشم حالاک آوردی یه سوال وضعیت مالی شوهرت چطوره؟ 

سلام واقعا متاسفم بابت این شرایطی که پیش اومده  دوست خوبم واقعیت خیانت نابخشودنی هست حتی با وج ...

درسته..ی بارتهدیدش کردم.خواستم برم خونه بابام ولی نزاشت...گفت درستش میکنیم ولی دروغ میگفت...حاضرم مهریه مو ببخشم ولی حضانت بچه هاباخودم باشه...ولی راضی نمیشه طلاقم بده

درسته..ی بارتهدیدش کردم.خواستم برم خونه بابام ولی نزاشت...گفت درستش میکنیم ولی دروغ میگفت...حاضرم مه ...

سرکار خانم فقط و فقط دنبال وکیل باشین 

اینکه منتظر باشین تا طلاقتون بده یهو میبینید شده ۵۰سالتون و دارید با یه مرد بی غیرت زندگی میکنین 

جوونیتون اگر بچه هاتون براتون مهمه همین فردا اقدام کنین برای کار های طلاقتون 

وقتی شما پیگیر باشین قطعا طلاقتون میده فقط باید قوی باشین

Highest in the room
سلام واقعا متاسفم بابت این شرایطی که پیش اومده  دوست خوبم واقعیت خیانت نابخشودنی هست حتی با وج ...

چقدر راحت میگین طلاق 😐😐زندگی بعد از طلاق خیلی سخت تر میشه مخصوصا اینکه ۲ طفل معصوم هم دارن 

فوری نگین لطفا طلاق 

طلاق آخرین آخرین مرحله س اگه واقعا درست نشد 😊

عزیزم حتما برین مشاوره انشاالله مشکلتون حل بشه و همسرتون خیانت رو کنار بزاره کامل و بچه هات زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ شن ❤🌹

خدایا شکرت ...
قبلا خوب بود...ولی الان خییلی بدشده

عزیزم این ینی زندگیت روهواس این پیام ها وبرای خودت مدرک کن وحق طلاق وحضانت بچه هاتو بگیر ازش اونموقع ک اینارو ازش پیدامیکنی اول از وش عکسی چیزی بنداز ک نفهمه بعدش بهش بگو. ابروتونمیبرم یاازسیاست های زنانت استفاده کن تاحق طلاق وحضانت روبگیری

سرکار خانم فقط و فقط دنبال وکیل باشین  اینکه منتظر باشین تا طلاقتون بده یهو میبینید شده ۵۰سالت ...

عزیزم وکیل هم بگیره بدون اینک مدرکی داشته باشه بچه هابرای مردهستن وکیل فقط طلاقشو میتونه بگیره اگ باسیاست ترعمل کنه میتونه هردو روداشته باشه همچین مردبی غیرتی نمیتونه بچه نگه داره