2777
2789
عنوان

زگیل در دهان

39492 بازدید | 32 پست

سلام

تا حالا دیدین یا جایی شنیدین داخل دهان زگیل بوجود بیاد؟

امروز با یکی از فامیل هام که خانم هستن رفتم دندانپزشکی 

دکتر دندان هاشو داشت نگاه میکرد بهش گفت داخل لُپ سمت راستت یه زگیل هست برو درمان کن 

بنده خدا یه بند داره گریه میکنه میگه خودم حسش کردم ولی فکر کردم دونه زده داخل لُپَم

اطلاعی در این مورد دارین؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیگیل تناسلی هست باید بره جراحی کنه درش بیارن

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
ببخشید عزیزم زگیل تناسلی مگه تو قسمت بیکینی و واژن بوجود نمیاد؟  خطرناکه؟ یعنی تو دهان هم زگیل ...

رابطه ی اورال داشته تو دهنش زده بله اگر پخش بشه و به گلو برسه شنیدم خطرناک هست درمان داره نگرانی نداره

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
زگیل همه جا در میاد خیلی ها هم دارن متوجه نمیشن گریه نداره که 

این همون زگیلی هست که توی ناحیه بیکینی و واژن در میاد؟ خطرناکه؟ ترسیده میگه آخه زگیل تو دهنم چیکار میکنه

منم والا اطلاعی ندارم 

ببخشید عزیزم زگیل تناسلی مگه تو قسمت بیکینی و واژن بوجود نمیاد؟  خطرناکه؟ یعنی تو دهان هم زگیل ...

اره احتمالش کمه ولی من تو نت خوندم اگه رابطه دهانی داشته باشن در میاد

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
2790
2778
2791
2779
2792