2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

283 بازدید | 36 پست

بچه ها من یه خواستگار دارم که به خاطر مهریه بهم خورد، اونا میگفتن الا و بلا از ۲۰ سکه بیشتز نشه، ما میگفتیم ۱۱۴ تا. پسره تازه کار و کاسبیش رو راه انداخته و پس اندازی نداره، سرمایع مغازه ش هم حدود ۱۲۰ تومنه، رو به پیشرفته ولی باید خون دل خورد تا جا بیفته ( مثل همه جا) . من قبلش چون پسر خوبیه خیلی دوس داشتم قبول کنم...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون دوست بودیم باهم و واقعا پسر خوبی بود( حدود پنج شیش ماه دوست بودیم)

خونوادشم قبل خواستگاری خیلی راصی بودن و حتی برام سرویس طلا خریذن و خیلی دوسم داشتن. با این بحث های مهریه به پسره گفتع بودن که ما نیستیم و دعوا راه انداختن و از این چیزا...پسره هم یکی دو ماه جنگید اما فایده ای نداشت...خونوادش داغون تر از این حرفا بودن( اینم بگم که مثلا تحصیل کرده ان!)

حالا که من دیدم اینجوریه کلا پیره رو بلاک کردم و ازش جدا سدم.گفتم اگه دوباره بیان اصلا قبول نمیکنم...چون میدونم که میان...با خودم گفتم اینکه پشتوانه مالی نداره، خونوادش هم که با من بد رفتار میکنن و دیگع راضی نیستن دس دوس داشتن دیگه اینجا کافی نیست...چرا خودمو بذبخت کنم. نظرتون چیه؟

به جهنم بخاطر چند تا سکه اصافه تر بهم میزننن احتمالا کاسه ایی زیر نیم کاسه هست

میدونی چیه من هم شاغلم هم ماشین دارم هم قبافم خوبه، فقط خونمون جای باکلاسی نیست، اینا دیذه بودن که من سخت نگرفتم بع پسزع فکر کرده بودن خبریه...توقع نداشتن خونوادم اینجوری بگن فکر میکردن الان میگن بیا دخترمون دو دستی برات

کاملا موافقم

فقط یه چیزی میمونه اونم فراموش کردن این پسره، درسته اذیت میشم چون واقعا پسر خوبی بود و دوسش داشتم و دارم اما خب نمیرزید... از خدا خواستم که من و خوشبخت کنه...چون تا قبلش حسودای فامیل من و طلسم کرده بودن، طلسم و باطل کردم الان هم خونواده این پسزه اینجور کردن... من واقعا دوس دارم ازدواج کنم. خسته شدم

نمیدونم چی بگم اگه مهریه برات مهم نیست قبول کن اگه مطمعنی کار پسره میگیره و زرنگی میتونی در اینده نصف اموالشو بنام خودت بکنی قبول کن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
نمیدونم چی بگم اگه مهریه برات مهم نیست قبول کن اگه مطمعنی کار پسره میگیره و زرنگی میتونی در اینده نص ...

اخه فقط بحث پسره نیست دیگه، بحث اینه خونوادش مطمئنم دمار از روزگارم در میارن و کاری میکنن با ذخالت هاشون که جدا شیم، مثل کاری که الان کردن. تهدیدش کردن که جدا شو اگخ نشی الع و بله...مهریه مهم نیست اما اینکه خودشون رو سر تر میدونن و فکز میکنن من موندم رو دست خونوادم اینا مسئله ساز میشع مطمئنم

اخه فقط بحث پسره نیست دیگه، بحث اینه خونوادش مطمئنم دمار از روزگارم در میارن و کاری میکنن با ذخالت ه ...

خب اونوقت اصلا قبول نکن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
خب اونوقت اصلا قبول نکن

فکر میکنم با اینکه تصمیم سختیه اما اگه باز برگشتن باید بگم نه..یا اینکه شرط بزارم اگه خونه خریدید برای پسرتون من قبول میکنم. حداقل اینکه پول نداره خیالم از خونه راحت باشه چون میدونم به هاطر ضربه زدن به من پشتش رو بعدا خالی میکنن

فکر میکنم با اینکه تصمیم سختیه اما اگه باز برگشتن باید بگم نه..یا اینکه شرط بزارم اگه خونه خریدید بر ...

خوب میکنی