بچه ها من یه خواستگار دارم که به خاطر مهریه بهم خورد، اونا میگفتن الا و بلا از ۲۰ سکه بیشتز نشه، ما میگفتیم ۱۱۴ تا. پسره تازه کار و کاسبیش رو راه انداخته و پس اندازی نداره، سرمایع مغازه ش هم حدود ۱۲۰ تومنه، رو به پیشرفته ولی باید خون دل خورد تا جا بیفته ( مثل همه جا) . من قبلش چون پسر خوبیه خیلی دوس داشتم قبول کنم...
بخدا اگه قبول میکردی توهین بخودت بود اگه پسره میخواستت تو روی خوانوادش وایمیستاد یه اگه خانوادش نرم ...
پسره وایساده تو رو خانوادش ولی خونوادش وحشتناک تر از این حرفان، واقعا عقلم میگه صبر کن تا گزینه های بعدی، ولی احساسم میگع اگه کسی نبود که مثل این دوست داشته باشه چی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فراموش کردنش زمان میخواد همین منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم چند سالته گلم؟ انشالا یکی بیاد ت ...
من متولد هفتادم. تو چی؟ اره مطمئنم خونوادش راضی نیستن شاید اوایلش راضی بودن اما بعدش جوگیر شذن و فکر کردن از ما سر ترن...والا فقط خونشون جای بهتریه وگزنه اصلا سرتر نیستن. برن گم شن
ای خواهر خونوادش گرگن.... ولی خودشم ساده بود هرچی میشد از رو سادگی میذاشت کف دست خونوادش. به هر حال ...
من یه گزینه قبلا داشتم به یه سری دلایل و خانوادش کات کردم بعدا ک اردواج کردم از مورد ازدواجم خیلی راضی ترم
هر چند مثل اون دوره ای ک اونو دوست داستم دوست نداشتم ولی خیلی عاقلانه تر هست و مطمئنم اگه به احساساتم اون زمان فقط میخاستم توجه کنم و با اون ازد کنم آخرش به طلاق منجر میشد
من یه گزینه قبلا داشتم به یه سری دلایل و خانوادش کات کردم بعدا ک اردواج کردم از مورد ازدواجم خیلی را ...
افرین منم همین تو ذهنمه میگم اگه قبول کنم اخرش به جدایی میکشه چون من ادمی نیستم که مثلا خونوادش زخم زبون بزنن و من سکوت کنم...میدونم همین باعث جدایی میشع
من یه گزینه قبلا داشتم به یه سری دلایل و خانوادش کات کردم بعدا ک اردواج کردم از مورد ازدواجم خیلی را ...
وضع مالی شوهرت چطورع؟ من واقعا تو سختی بزرگ شدم و هرچی به دست اوردم تلاش خودم بوده دوس ندازم دوباره با شوهر بی پول ازدواج کنم و بقیه مسیر و هم بی پول باشم. الان خداروشکر خودم از پس خودم بر میام