2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 36 پست
میدونی چیه من هم شاغلم هم ماشین دارم هم قبافم خوبه، فقط خونمون جای باکلاسی نیست، اینا دیذه بودن که م ...

بخدا اگه قبول میکردی توهین بخودت بود اگه پسره میخواستت تو روی خوانوادش وایمیستاد

یه اگه خانوادش نرمال بودن بخاطر چند تا سکه بهم نمیزدن وصلتو

بخدا اگه قبول میکردی توهین بخودت بود اگه پسره میخواستت تو روی خوانوادش وایمیستاد یه اگه خانوادش نرم ...

پسره وایساده تو رو خانوادش ولی خونوادش وحشتناک تر از این حرفان، واقعا عقلم میگه صبر کن تا گزینه های بعدی، ولی احساسم میگع اگه کسی نبود که مثل این دوست داشته باشه چی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه چیزی میمونه اونم فراموش کردن این پسره، درسته اذیت میشم چون واقعا پسر خوبی بود و دوسش داشتم و ...

فراموش کردنش زمان میخواد همین 

منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم چند سالته گلم؟

انشالا یکی بیاد تو زندگیت که بخاطر چند تا دونه سکه نتونه ازت دل بکنه اگه خانوادش اوکی بودن با ازدواج بنطرم همچین کاری نمیکردن

فراموش کردنش زمان میخواد همین  منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم چند سالته گلم؟ انشالا یکی بیاد ت ...

من متولد هفتادم. تو چی؟ اره مطمئنم خونوادش راضی نیستن شاید اوایلش راضی بودن اما بعدش جوگیر شذن و فکر کردن از ما سر ترن...والا فقط خونشون جای بهتریه وگزنه اصلا سرتر نیستن. برن گم شن

نه اگه دوست داشت نمیتونست تموم که به یه طریقی راضی میکردت

ای خواهر خونوادش گرگن.... ولی خودشم ساده بود هرچی میشد از رو سادگی میذاشت کف دست خونوادش. به هر حال گذشت. پس به نظر تو هم تصمیمم درسته؟

پسره وایساده تو رو خانوادش ولی خونوادش وحشتناک تر از این حرفان، واقعا عقلم میگه صبر کن تا گزینه های ...

دکتر شیری تو پیجش برو 

دقیقا برا این حرفت ک میگی دیگه تو زندگیم شاید کسی رو مثل این دوست نداشته باشم مطلب داره

میگه  قرار نیست یکی دیگه رو مثل این دوست داشته باشی این یه آدم با یه سری ویژگی ها و آدماهای دیگه با یه سری ویژگی های دوست داشتن ها هم فرق میکنه

ای خواهر خونوادش گرگن.... ولی خودشم ساده بود هرچی میشد از رو سادگی میذاشت کف دست خونوادش. به هر حال ...

من یه گزینه قبلا داشتم به یه سری دلایل و خانوادش کات کردم بعدا ک اردواج کردم از مورد ازدواجم خیلی راضی ترم

هر چند مثل اون دوره ای ک اونو دوست داستم دوست نداشتم ولی خیلی عاقلانه تر هست و مطمئنم اگه به احساساتم اون زمان فقط میخاستم توجه کنم و با اون ازد کنم  آخرش به طلاق منجر میشد

من یه گزینه قبلا داشتم به یه سری دلایل و خانوادش کات کردم بعدا ک اردواج کردم از مورد ازدواجم خیلی را ...

افرین منم همین تو ذهنمه میگم اگه قبول کنم اخرش به جدایی میکشه چون من ادمی نیستم که مثلا خونوادش زخم زبون بزنن و من سکوت کنم...میدونم همین باعث جدایی میشع

من یه گزینه قبلا داشتم به یه سری دلایل و خانوادش کات کردم بعدا ک اردواج کردم از مورد ازدواجم خیلی را ...

وضع مالی شوهرت چطورع؟ من واقعا تو سختی بزرگ شدم و هرچی به دست اوردم تلاش خودم بوده دوس ندازم دوباره با شوهر بی پول ازدواج کنم و بقیه مسیر و هم بی پول باشم. الان خداروشکر خودم از پس خودم بر میام

ای خواهر خونوادش گرگن.... ولی خودشم ساده بود هرچی میشد از رو سادگی میذاشت کف دست خونوادش. به هر حال ...

منم جای تو بودم همینکار و میکردم عزیزم

با اینکه خودمم صرایطم سخته دوست دارم هر چه زود تر ازدواج کنم

اما پس فردا خانواده و پسره میگفتن هر چی ما بگیم قبول میکنه هر بلایی سدت میاوردن 

منم جای تو بودم همینکار و میکردم عزیزم با اینکه خودمم صرایطم سخته دوست دارم هر چه زود تر ازدواج کنم ...

اره درسته. امیدوارم خدا به من و تو و تمام کسایی که مثل ما هستن کمک کنه تا ازدواجی پر از ارامش و دوس داشتن و خوشبختی داشتع باشیم

وضع مالی شوهرت چطورع؟ من واقعا تو سختی بزرگ شدم و هرچی به دست اوردم تلاش خودم بوده دوس ندازم دوباره ...

اول ازدواج صفر صفر ولی میدونستم  آدم آینده داری هست. 

الان بهتره و بهتر هم خواهد شد به امید خدا. 

و به شما هم  از اونجایی که مستقلی توصیه نمیکنم با آدمی که صفر ازدواج کنی مگر واقعا آینده خوبی داشته باشه که بتونه کم و کسری رو جبران کنه