2777
2789
عنوان

کوچیک بودن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4869 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا؟ بابا من فکر میکنم هرچی سینه بزرگتر شیر بیشتری توش جا میشه.     چه تفاهمی شکم من ...

اره بخدا..اینو یه دکتری تو اینستا میگف...ک سایز سینه به شیز داشتن نداشتن ربطی نداره..همونجوری ک شکم بزرگ وکوچک ربطی به وزن بچه نداره...ولی خب من همش میگم چرا ابنقدر کوچیکه..من الان لباسام سایزم هستن منتهی سینه هام نمیذاره بره تو تنم🤐از سینه به پایین دیگ نمیرن .وگرنه شکمم معمولیه..منم هیی ریز ریز تکون میخورخ و درحد نبض میفهمم بچه ای هست وگرنه اصلا هیچی نمیفهمم...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
سایز سینه توی شیردهی مهم نیست ، منم سینه هام کوچیکه ولی شیرم زیاده 

عه بابا من امروز دکتر بودم داشت اموزش شیر دهی میداد . میگفت باید اون هاله قهوه ای رنگ کلا تو دهن بچه باشه . تو دلم گفتم بنده ی خدا حاله قهوه ای که فقط نوکشه . کل سینه رو باید بکنم تو دهن بچه تا بلکه حس کنه یه چیزی دهنشه 

ن ششو ون نمی‌ده یا شاید حالت تلافی گفتی باور نکرده.

اره صب کن بگذره میگم اصن نرمال نی یفکری بکن اینجور باور میکنه منم خنک میشم

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
چون میترسم چشش کسایی ک این مدلیونو ببینه و خشش بیاد😐

پس اگه این ترس باهاته و مهمه برات کاش مرد چشم پاکی رو انتخاب میکردی به عنوان شریک زندگیت که بهش اعتماد داشته باشی و احساس امنیت کنی در کنارش🥺

ازدواجتون سنتی بوده یا مدرن و دوستی؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
اره بخدا..اینو یه دکتری تو اینستا میگف...ک سایز سینه به شیز داشتن نداشتن ربطی نداره..همونجوری ک شکم ...

اوخیییییییی قربونش برم فسقلی . اشکال نداره یکم صبر کنی تو شیش ماه قشنگ میفهمی تکون خوردنشو

پس اگه این ترس باهاته و مهمه برات کاش مرد چشم پاکی رو انتخاب میکردی به عنوان شریک زندگیت که بهش اعتم ...

من خیلی حساسم این باعث میشع بی اعتماد شم وگرنه ناپاکی ازش ندیدم

سنتی

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜