2777
2789
عنوان

افسردگی

64 بازدید | 6 پست

احساس میکنم افسردگی گرفتم انقدر تو خودمم و ناراحتم هیچی منو خوشحال نمیکنه ناامید شدم دارم دیوونه میشم انقد دلگیر و بی حوصله شدم میشه بگید  راه حلش چیه کیا اینجوری شدن کی خوب میشم😔

منم افسردگی دارم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۶روزی میشه

نه بابا این افسردگی نیست که بخاطر فصل و تغییر هورمون هات یا حتی پریودی مودت پایین اومده

سعی کن چیزای گرم مث چای دارچین یا چای هل و گوشت و میوه بخوری ورزش کنی یا پیاده روی بری باور کن سخت نیس مثلا تو پارک نیم ساعت قدم بزنی

یا یک سریال انتخاب کن ببین حالت اوکی میشه 

دوش گرم بگیرم افکار و احساساتت رو بنویس رو برگه و بعد آتیش بزن تا انرژی های منفی از بین بره 

بخاطر فصل سخت نگیر

نه بابا این افسردگی نیست که بخاطر فصل و تغییر هورمون هات یا حتی پریودی مودت پایین اومده سعی کن چیزا ...

عزیزمی دستت درد نکنه گلم🌹

راستش و بخوای تو همین دوران پریودیم ولی احساس میکنم بخاطر پریودیم‌نیست چون حالم با هیچی خوب نمیشه‌ هر کی باهام حرف میزنه میزنم زیر‌گریه یادمه پارسالم اینطوری بودم یعنی دوربرای فصل بهار اینطوری میشم بازم نمیدونم دلیلش چیه!