2777
2789

سلام دوستان من بایه پسری دوساله دوستم دوسال براش صبرکردم باهمه جنگیدم بیشترازهرچیزی دوست داشتم بهش برسم قراربودعیدفطرعقدکنیم که وسط عیدسریه مسئله کات کردیم من برای این که برش گردونم یاازسرلجبازی یه لایوبایه پسره گذاشتم که سوالای مضخرف وچرت ازهم پرسیدیم واین لایوودوستاش واشناهاش دیدن وبه گوش خانوادشم رسید بعدگفت که من دیگه نمیخوامت فقط قبل این که برم پیجتوپاک کن یه پیج دیگه بزن که خانوادم نبینن کاراتو بعدمن مثه سگ پشیمون شدم ازکارم رفتم مغازش گل خریدم معذرت خواهی کردم کلی گریه کردم اماگفت فایده نداره الان همه باتومخالفن  نمیدونم بایدچیکارکنم بچه هاشب وروزدیگه ندارم مغزم داره میپاچه من عاشقشم نمیخوام ازدستش بدم من نمیتونم بزارم به همین راحتی همه چی خراب شه وقتی انقدرارزوم بودبهش برسم توروخدابهم راه حل بدیدبگیدچیکارکنم برگرده وبهموببخشه حالابه نظرتون داره تنبیهم میکنه چون سابقه تنبیه کردنم روداره یاواقعامیخوادبزاره بره؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بروازش دوباره معذرت خواهی کن وحرف بزن
1
20%
به نظرم صبرکن تاخودش برگرده تووظیفتوانجام دادی
2
40%
بروبامامانش حرف بزن
2
40%
این چه کار احمقانه ای بوده تو کردی  منم جای اون مادر بودم هزار سالم نمیومدم خاستگاریت،، آدم سر ...

خب اشتباه کردم چیکاربایدکنم خودمم میدونم اشتباه کردم سرزنشم نکنیدفقط راه حل بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان