2777
2789

سلام بچه ها.

من هفده سالمه و میخوام روزای خوبی رو بگذرونم و خوشحال باشم و در عین حال برای اینده ام در راستای اهداف مالی و اجتماعی و روحی و روانی و...... تلاش کنم 

بنظورتون در طول روز چیکار کنم ؟!

شما در طول روز چیکار میکنید!؟

برای اهدافتون تلاش میکنید؟!

هر توصیه ای دارید به من بگید💜🌒🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر از همه ب خودت اهمیت بدع 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین الان سی و یک سالمه خب همسن تو که بودم درسمو ول کردم الان خیلییییی پشیمونم ای کاش ادامه میدادم 

الان میبینم کسی کار و بار عالی داره به واسطه درس خیلی ناراحت میشم 

پس فقط تا میتونی درستو بخون

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕

۱:به کسی وابسته نشو.

۲:سعی کن استقلال مالی داشته باشی.

۳:حداقل یه زبان خارجی بلد باش.

۴:یک حرفه پر در آمد در زمینه ای که بهش علاقه داری یاد بگیر.

۵:فقط به خودت متکی باش.

۶:هر حرفیو به هرکسی نگو.

۷:تو این سن ممکنه دوستای زیادیو از دست بدی اما ناراحت نباش..برای همه همینه.

۸:اعتماد بنفس داشته باش و خودتو هرجور که هستی دوست داشته باش

من ۲۱ سالمه اگ برمیگشتم ب ۱۷ سالگیم فقط روی درسم تمرکز میکردم پشیمونم ازینکه تلاشمو نکردم 

بعدم اینکه از عشق و عاشقی و رل زدن دوری میکردم ن اینک بد باشه ها منتهی الان وقتش نیست 

فقط درسمو میخوندم هیچکار دیگ ای نمیکردم

قدره خودتو بدون ، تا جایی که میتونی وارد رابطه های زودگذر و سمی نشو و تمام تمرکزتو بذار روی اهدافت ، و از لحظه به لحظه ی زندگیت لذت ببر و با خانواده و دوستات بیشتر وقت بگذرون!✨🌱

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤