2777
2789

سلام

پشت کنکوریم و مشاور دارم. مشاورم خودش پزشکی میخونه و رتبش دو رقمیه و به نظره خودم کارش خوبه ولی خودم تنبل بازی دراوردم تا الان و یه جاهایی کم کاری کردم یه درسایی رو و خوب و اونطوری که باید نخوندم.

الان دورانه جمع بندیه و مشاورم اومده با چن نفره دیگه که رتبه برتر بودن و خیلیای دیگه اومدن پکیج گزاشتن واسه جمع بندی اونم اینکه قیمت کل پکیجشون ۱۰میلیون هس برای تموم درسا هم اختصاصی هم عمومی.حالا به من چون میدونه وضعیت مالی اوکی نیس گفته همشو بهم میتونه۶و۲۰۰ بده اگه بخوام و این پکیجش شامل ویدیوی اموزشی کوتاه و جزوه و گروه رفع اشکال و ازمون و حل تست و کار کردن تستای مهم از کتابای مختلف و طراحی شده توسط خودشون و ازمونای سنجش و قلمچی و این حرفاس.بهم گفته میتونم توی دو قسط بدم ینی این ماه۳۵۰۰و ماه دیگه۲۷۰۰.

توروخدا هرچی درباره ی جمع بندی میدونین بگین اینکه ب نظرتون چیکار کنم؟خوبه؟قیمتش چطوره؟چون یه سری درسارو یه جاهاشو نخوندم میگم شاید خوب باشه توروخدا هرکی هر تجربه ای داره بگه ممنون میشم❤نظرتونو درباره ی قیمتشم بگین❤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰ ملیون برای جمع بندی خوبه دیگ چ بهتر ک گفتن ۶ 

جمع بندی حرف آخر همون بسته ی۶۰۴۰ عالیههههه اونم ۱۰ ملیون ولی خب مطمئنم ک حرف آخر عالیه از این پکیج مشاورتون خبر ندارم 

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
۱۰ ملیون برای جمع بندی خوبه دیگ چ بهتر ک گفتن ۶  جمع بندی حرف آخر همون بسته ی۶۰۴۰ عالیههههه او ...

واقعن؟۱۰تومن خوبه؟من جاهای دیگه نمیدونم چطوریه ولی ب نظرم این زیاد میاد

به نظرت میشه درسایی که نخوندم و هم با ویدیوهایی که میگه جمع کرد؟تجربه ای داری؟

۱۰ ملیون برای جمع بندی خوبه دیگ چ بهتر ک گفتن ۶  جمع بندی حرف آخر همون بسته ی۶۰۴۰ عالیههههه او ...

اصلا خوب نیست 

چرا اینجوری میگی ده ملیون چخبره درضمن از حرف آخر چرت تر نیست 

واقعن؟۱۰تومن خوبه؟من جاهای دیگه نمیدونم چطوریه ولی ب نظرم این زیاد میاد به نظرت میشه درسایی که نخون ...

آره ۱۰ تومن خوبه من هر جا پرسیدم

من روش تدریس مشاورتون رو ک نمیدونم ولی خب پکیج های جمع بندی خیلی خوبه تو این دو ماه مونده ب کنکور 

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
اصلا خوب نیست  چرا اینجوری میگی ده ملیون چخبره درضمن از حرف آخر چرت تر نیست

نظر من این بود چون قبلا دیدم استفاده کردن و موفق شدن