2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست
پس یعنی مشکلی نداره بچم یکم کوچولو مونده؟توروخدا مطمنی یعنی مشکل نداره،وای من فک کردم دور از جون بچم ...

نه بخدا من هرجا سونو رو بردم گفتن اشکال نداره هنوز جنینه رشد میکنه بابا این همه فکر منفی رو بزار کنار 

هنوز رشد بچت کامل نشده که اینقد نگرانی گلم من تجربه دارم بارداری دوممه فقط استرس نداشته باش اگه داشته باشی واقعا بچت کوچولو و ضعیف و ریزه میمونه 

بیشتر شیر بخور شبا قبل خواب با یه مشت اجیل و کشمش خیلی عالیه

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ادم کوتوله که نه.میگه قدش نسبت به متوسط کوتاهتره.ولی واقعا سنو نمیتونه اینو بگه.به من گفته بود وز ...

واقعا ۳۲۰۰ که عالیه،یعنی اشتباه میکنن،دکتر سونو گفت قد باباش چند من گفتم ۱۶۷ ولی حواسم نبود قد باباش ۱۷۳ دکتر گفت قدش به باباش رفته،کوتاه ولی بلند میشه شکلات نخوره،یعنی الان به دنیا بیاد پاهاش کوتاه نیست؟وای خیلی ترسیدم

خسته ترینم
خدانکنه

عزیزم چی خدا نکنه؟

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
خداکنه اشتباه کرده باشه سونو،الان که این حرفا رو بهم زدی خیالم راحت شد  

اره بخدا منم بهم گفتن و چنان دکتر تعجب کرده بود وحشت به دلم انداخت بهم گفت بچه اولته گفتم نه چطور گفت بچت خیلییی وزنش کمه و ریزس منم خیالم راحت شد گفتم اشکال نداره 

حالا هم خیالم راحته چون میدونم سالمه وزنش بالا میره و بزرگ میشه ♥️

اره بخدا منم بهم گفتن و چنان دکتر تعجب کرده بود وحشت به دلم انداخت بهم گفت بچه اولته گفتم نه چطور گف ...

کوتاه بودن قدش،جزو ناسالمی حساب نمیشه؟خیلی اذیت شدم تو بارداری

خسته ترینم
کوتاه بودن قدش،جزو ناسالمی حساب نمیشه؟خیلی اذیت شدم تو بارداری

نه نه اصلا هم ربطی نداره 

ممکنه پاهاشو جمع کرده بود مشخص نمیشد 

گلم ماشاالله همسرتون قدبلندن و شما هم قدتون خوبه بچه تون هم قد بلند میشه اوه تا بدنیا بیاد خیلی راه داره تا رشد کنه دو هفته دیگه سونو انجام بده تا خیالت راحت بشه 

پسر خواهرم وقتی بدنیا اومد ۴۸قدش بود درحالی که دوتا دخترای خواهرم قدشون ۵۲و۵۳بود 

مشااالله الان اگه ببینیدش خیلیییی خوشکل تپل و قدش بیشتر شده وای دلمم میره براش 

نه نه اصلا هم ربطی نداره  ممکنه پاهاشو جمع کرده بود مشخص نمیشد  گلم ماشاالله همسرتون قدب ...

آخی عزیزم خداحفظش کنه،چقد ماشالله انرژی مثبتی،آدم و آروم میکنی با حرفات😘😘

خسته ترینم