2777
2789
عنوان

صدای اذان میاد

200 بازدید | 12 پست

خدایا

صدای اذان میاد و 

من نا امید تر از همیشه

خسته تر از همیشه

منتظر 

معجزتم😔

تو رو به این وقت عزیز ، ماه عزیز 

قسمت میدم 

حاجتم رو بده

خدایا هر بار خواستم خودکشی کنم خودت یه جوری 

جلوموگرفتی

پس حداقل بهم نگاه کن 

من همش ۱۵ سالمه 😔🖤 

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نکشی خودتو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم این شبا رو گذروندم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

چته مگه.  نوجوونی  هنوز ، حاجتت چیه تو این سن که انقد ناامیدی.

کیف دنیارو ببر‌. ده سال دیگه به امروزت میخندی‌. کاش برمیگشتم به دوران سن تو‌. بهترین روزهای عمره‌. بودن در کنار خانواده‌. مدرسه .‌‌دوست.  بگو بخند.‌... فارغ از غم دنیا 

چته مگه.  نوجوونی  هنوز ، حاجتت چیه تو این سن که انقد ناامیدی. کیف دنیارو ببر‌. ده سال دی ...

منم آرزومه 

ولی نمیشه 

راستش من به اندازه کافی وسواس خودبیمار پنداری دارم 

کلی هم علائم بیماری دارم

هیچکس هم منو دکتر و آزمایش و ... نمیبره ، همش میگن هیچیت نیست 

خودمم اجازه نمیدن برم

من از مرگ اصلا نمی ترسم 

از بیماری میترسم 

وگرنه کاش یه لحظه سکته میکردم و تمام

😔

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚