2777
2789
عنوان

حتی اگر گناه کردی!

144 بازدید | 18 پست

💥حتی اگه گناه هم کردی از اهل بیت فاصله نگیر…

این حرف من نیست…

این حرف امام صادق علیه‌السلام هستش…

به هیچ عنوان از اهل بیت فاصله نگیر…نگو روم نمیشه ..

شیطون همش میگه با چه رویی میخوای بری سمت اهل بیت‌… تو که گناه کردی ! ولی تو به این صداها گوش نده…وگرنه همین صدا بهت میگه نمازم نخون چون درست نمیشی !

ببین ؟

اگه از اهل بیت و نماز دور بشی دیگه خیلی آسیب پذیر میشی‌ و رسما خودتو گم میکنی….

همیشه خودتو به اهل بیت بچسبون حتی اگه اصلا هیچ جوره آدم نمیشی‌….و حتما نمازتو بخون چون نماز سنگر آخره…

این سنگر رو از دست بدی دیگه کارت رسماً تمومه !

مگه آدم نباید برای درمان بیماری روحیش بره دکتر ؟

خب اهل بیت دکتر روحتن دیگه…

بخاطر همین شیطون میترسه تو به اهل بیت نزدیک بشی…بخاطر همین قضیه رو احساسی می‌کنه و میگه تو گناه کردی و سمت اهل بیت نرو….

شیطون میخواد تو از اهل بیت دور بشی تا به هدفای پلیدش برسه !

❌اگه بدترین جنایات رو انجام دادی بازم از اهل بیت فاصله نگیر

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای حاجتتون سوره قدر میخونم

برای شفای مریض مون دعا کنید 

لایکم کنید براتون بخونم

من امروز به واسطه امام حسین هدیه مو از خدا میگیرم امام حسین ضامن سلامتی مادرم مییشه.......................... خدایا شکرت مادرم به حال خوبش برگشت....خدایا شکرت دیگه مریض نیست....خدایا شکرت.....هزاران هزاران بار شکرت....از خوشحالی دلم میخواد تا صبح سجده شکر کنم.....دلم میخواد فریاد بزنم خدایا شکرت برام معجزه کردی....
برای حاجتتون سوره قدر میخونم برای شفای مریض مون دعا کنید  لایکم کنید براتون بخونم

چشم حتما براش 100 تا صلوات هم نذر میکنم 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
چشم حتما براش 100 تا صلوات هم نذر میکنم 

انشاءلله همیشه سالمو سلامت باشید خیلی ممنون

من امروز به واسطه امام حسین هدیه مو از خدا میگیرم امام حسین ضامن سلامتی مادرم مییشه.......................... خدایا شکرت مادرم به حال خوبش برگشت....خدایا شکرت دیگه مریض نیست....خدایا شکرت.....هزاران هزاران بار شکرت....از خوشحالی دلم میخواد تا صبح سجده شکر کنم.....دلم میخواد فریاد بزنم خدایا شکرت برام معجزه کردی....
مزسی♥️ انضام، 😢

سلام خواهر گلم عزیزم خدا مهربان تر از حد تصور ماست اینو بدون الان که پشیمونی و سعی داری اون گناه تکرار نکنی خدا بخشیده تو رو نا امیدی شیطان هس امید داشت باش به رحمتش 😘

ابا توجه به اینکه شیطون خیلی پدر سوخته تشریف دار،همیشه یا ادمو دچاره افراط میکنه یا دچاره تفریط
حالا چجوری؟
مثلا میره به اونی که گناه کرده میگه: بابا تو دیگه اب از سرت گذشته تو دیگه ادم بشو نیستی خدا هم دیگه تورو نمیبخشه و ازینجور حرفا تا طرف ناامید بشه و دیگه سمته توبه نره
💥بعد جالب اینه ملعون میره ب یکی میگه: بابا خدا خیییلی مهربونه،انقدرسخت نگیر حالا یبار گناه کن بعدا توبه میکنی دیگه...توروخدا ببین چقد بیشعوره
 یکی نیس بگه:اخه ملعون از کجا معلوم موقع انجام دادنش از دنیا نرم؟از کجا معلوم بعدش توفیق توبه پیدا کنم؟ اصلا مگه دیونم از قصد خودمو بزنم بعد بگم ببخشید که زدم😐(گناه یعنی خودزنی دیگه)
 حسابی مواظب باش نه دچاره افراطت کنه نه دچاره تفریط☺️
این قاعده روهم یادت باشه:
تو باید همیشه سعی کنی که گناه نکنی اگرم یه گناهی کردی نباید ناامید بشی و زودی باید بری توبه کنی تا اثاره نحس گناه از روحت ازبین ببری

بخاطر غصه ها و بدبختی خیلی وقته فراموش شون کردم

میفههم چی میگی منم مدت بود افسرده بود دیشب باز نماز خوندم الان اروم تر هر چی ازشون دور بشیم حالمون بدتر میشه برای ارامش دلت ایته الکرسی میخونم 

میفههم چی میگی منم مدت بود افسرده بود دیشب باز نماز خوندم الان اروم تر هر چی ازشون دور بشیم حالمون ب ...

ممنونم

خدا به دل خودت آرامش و شادی بده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗