2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

152 بازدید | 30 پست

سلام ب دوستای گلم من سه روز قبل از روزای تخمک گذاری رابطه داشتم و فردا اخرین روزه تخمک گذاریه.بر حسب ماشین حساب تخمک گذاری میگم ایا امکان بارداری هست ب شدت سینه هامم درد میکنه و ورم کرده میشه اگه تجربه ای دارید بهم بگید.😔😔😔😔

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

اللهم صل علی محمد و آل محمد،من ک گیر دادم ب امام رضا تا وساطت نکنه پیش خدا ول کن ماجرا نیستم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تخمک گذاری رو چجور حساب کردی؟؟و چندروز تخمک گزاری داریم؟

من دورم ۳۲ روزه بود تخمک گذاری هم ۷ روزه.من برنامشو از گوگل پلی دانلود کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد،من ک گیر دادم ب امام رضا تا وساطت نکنه پیش خدا ول کن ماجرا نیستم

منم وقتی کانال سه معجزه های امام رضا رو نشون میده دلم میشکنه و گریه میکنم میگم ب منم معجزتو نشون بده😑😑

عزیزم‌من تجربه ندارم ولی از خدا میخام ب حق ۶ ماهه ی امام حسین یه نی نی شالم و صالح نصیبت کنه  ...

انشالله هر کی ارزوی مادر شدن داره ب دلش نمونه

منم وقتی کانال سه معجزه های امام رضا رو نشون میده دلم میشکنه و گریه میکنم میگم ب منم معجزتو نشون بده ...

من برنامه هیوا رو میبینم فک کنم شبکه امیده همش زوج هایی ک یجوری بعد انتظار باردار شدن باهاشون همش گریه کیکنم

من برنامه هیوا رو میبینم فک کنم شبکه امیده همش زوج هایی ک یجوری بعد انتظار باردار شدن باهاشون همش گر ...

اونم میبینم کانال ۵ بعد ازز ادان نشون میده کاش برا ماهم معجز بشه.دلم خیلی شکستس

ن

برو سرچ کن برا اسپرم مرد خوبه در واقع عالیه تو اینترنت راجع بهش بخون،من میخوام س ماه هر روز ب همسرم بدم دم کردشو،موز هم روزی دو تا بیخوره ببینیم خدا چی میخواد

اونم میبینم کانال ۵ بعد ازز ادان نشون میده کاش برا ماهم معجز بشه.دلم خیلی شکستس

اره من این چند روز فقط گریه میکنم انگار دیونه شدمسنمم کم نیس ۳۵سالمه