2777
2789
عنوان

چاقی

111 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین میشه بگین چیکار کنم چاق شم قبل بارداری 49بودم الان بعد زایمان 11ماهشه 45 شدم بدم اومده از خودم دیگه دوست دارم یکم تپل باشم پسرم و شوهرم تپل من لاغر مواد غذایی چاق نمیشم هر چقدر میخورم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام عزیزم خوبی شیر موز حلورده ارده شیره سرشیر خامه سیب زمینی سرخ کرده با سس قرمز اینا چاق میکنه ولی زیادیش ضرر داره باور کن الان چاق بشی بعدا پسرت به راه رفتن میفته و هی راه میری و بیشتر از این لاغر میشی علی الخصوص تو غذا دادن 

اینایی که گفتین میخورم ولی چاق نمیشم 

خوب استعداد چاقیت کمه مثل بابای من مامانم شیرموز درست میکنه و بهش میده و میخوره اصلا چاق نمیشه ولی من بخورم سریع چاق میشم چون استعدادم زیاده البته الان اصلا نمیخورم 

چون استعداد لاغری داری تو شیردهی بعید میدونم بتونی چاق بشی ولی به هرحال یک برنانه کالری شمار مثل برنامه ی کرفس رو گوشیت نصب کن طبق اون برو جلو حداقل لاغرتر نشی تو شیردهی بعد که بچه رو از شیر گرفتی همین برنامه رو ادامه بده اگر بدنت زیادی مقاوم نباشه وزن میگیری