2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
روز قبل شیو کن..نه درد نداره..اولش با درجه کم شروع میکنه اگر دید تحمل داری زیادش میکنه

مرسی خداروشکر که درد نداره

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکساندریت؟

ن این ودایور نیس اینارو خونده بودم

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

شب قبل شیو کن . درد داره ولی خیلی کوچولو از اپیلاسیون کمتره . بعدم پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش . بعد لباس زیر رو بپوش . بی حس میشه هیچ دردی حس نمیکنی . 

من اپراتور  لیزر بودم . جوابدهی بستگی به نوع دستگاه داره 

ارزش داره بری امتحان کنی من بعد جلسه دوم دیگه شیو نکردم 

یعنی تا این حد خوبه؟ 😍

بی حسی نزن اگ میتونی تحمل کنی. زودتر جواب میگیری

من که نمیزنم میگم شاید خودشون زدن میترسم تحمل دردمم معمولیه ان شاءالله که بتونم تحمل کنم