2777
2789
نمیخوام بگم سن تون کمه وای حرفا چون خودم مخالف این قضیه هستم اما خوب تواین سن این موارد این چنینی خو ...

الان من از همه طرف خانوادم دوسم دارن و بهم محبت می کنن 

ولی حس کمبود دارم..حس می کنم فقط اون پسره میتونه این محبت رو بهم تزریق کنه 

خیلی سخت میگذره..چند ماهه که به معنای واقعی کلمه خرد شدم😭

مرا خیال تو بیخیال عالم کرد...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب سنتوو ن مثل هم پس قضیه سن نیست شاید بخاطر مسائل فامیلی رعایت حریم را میکنه  کلا ما خانمها ح ...

امیدوارم آرزوهامون با مصلحت خدا یکی باشه❤️🥺

چقدر حرفتون آرامش داشت🥺اون اقاهه که دوسش داشتی ازت خواستگاری کرد؟

آره از بچگی باهم بزرگ شده بودیم ولی خب خیلی پیش نیومده بود وقتی هردومون بزرگ شدیم همو ببینیم 

باورت نمیشه چ دورانی بود شبی نبود خواب شو نبینم 

حتی شب هایی که نمیومد مراسم خیلی ناراحت بودم 

به شدت تو خودم بودم و بداخلاق شده بودم با اطرافیان 

الانم که الانه براش بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم 

بتونه خوشبخت بشه 

ولی می‌دونی وقتی سنم بیشتر شد بیشتر 

بقیه جوانب رو هم در نظر گرفتم اینکه واقعا می تونیم باهم خوشبخت بشیم طرز تفکر مون شغل مون اهداف مون واسه زندگی بعد به این نتیجه رسیدم که حقیقتا نه من 

تو اون سن فقط عاشق نگاه های دو طرفمون بودم 

ولی اگه دنبال یک عشق پایداری و نمیخوای بعدا 

نه خودت پشیمون بشی نه اون بهتره قبول نکنی 

در کل زمان بده به خودت قول میدم که اگه واقعا قرارع بتونین باهم خوشبخت بشین یه روز میاد خواستگاریت و تو هم بله رو میگی🙂

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
درصد کم..

خوب حالا این سؤالو از خودتون بپرسید وباخودتون صادق باشید. آیا برا عشقی که نمیدونم عشق است یا ی وابستگی با وجود این درصد کم ارزش شو داره که بخوام الان من  که تازه اول راه هستم بخوام ایقد فکرمو درگیرش کنم وب خودم استرس وارد کنم؟ 

آره از بچگی باهم بزرگ شده بودیم ولی خب خیلی پیش نیومده بود وقتی هردومون بزرگ شدیم همو ببینیم  ...

چقدر شرایط الان من مثل شماست..

ماه محرم که بود اگر یه شب نمیومد من میرفتم خونه گریه می کردم

هر شب خوایشو میبینم..نشونه‌هایی برام میاد که خودمم موندم باید چیکار کنم..با هم فامیلیم اما خیلی کم همدیگه رو میبینیم..اخرین بار که دیدمش جشن نیمه‌ی شعبان بود که بهم نگاه کرد و سرشو انداخت پایین

خوب حالا این سؤالو از خودتون بپرسید وباخودتون صادق باشید. آیا برا عشقی که نمیدونم عشق است یا ی وابست ...

شاید باورتون نشه 

ولی من اصلا دلم نمیخواد حتی فراموشش کنم 

همش تقصیر خودمه دارم خودمو آزار میدم..از درس و مدرسه هم زده شدم 

روز و شب فکرشم

شاید باورتون نشه  ولی من اصلا دلم نمیخواد حتی فراموشش کنم  همش تقصیر خودمه دارم خودمو آز ...

از خودم خسته شدم😭😭

دلم برای اون موقع هام تنگ شده

شاید باورتون نشه  ولی من اصلا دلم نمیخواد حتی فراموشش کنم  همش تقصیر خودمه دارم خودمو آز ...

خودتون هم میدونید کارتون درست نیست با این وحود دوست ندارید فراموشش کنید نمیدونم چرا

خودتون هم میدونید کارتون درست نیست با این وحود دوست ندارید فراموشش کنید نمیدونم چرا

میشه گفت به فکرش وابسته شدم 

میترسم از اینکه فراموشش کنم