2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شمارشو تو گوشیم دارم..هر شب میرم به پروفایلش زل میزنم و زار میزنم😭

آخی عزیزم نکن با خودتتت اینکار گناه داره دلت، اگه قسمتت باشه خودش میاد سمتت، اگه طاقت نداری به یه بهونه سر حرف باش باز کن

آخی عزیزم نکن با خودتتت اینکار گناه داره دلت، اگه قسمتت باشه خودش میاد سمتت، اگه طاقت نداری به یه به ...

به قسمت اعتقاد دارید؟

من الان فقط دست به دامن خدا شدم🥺

مرا خیال تو بیخیال عالم کرد...!
[QUOTE=232912652]میتونی ماجرا رو برامون تعریف کنی چی شد کلا [/QUOTEخب این پسره فامیل دور ما هست ...

وای این 17سالگی منه دقیقا همین جوری عاشق یکی از پسرهای فامیل شده بودم دقیقا مث شما تو محرم و چند دفعه دیگ هم دیدمش ولی الان چندسال گذشته با وجود اینکه ازم خواستگاری کردن رد کردم 

و همش اقتضای سنم بود بزرگتر که شدم فهمیدم ملاک های دیگه ای هم هست که باید در نظر بگیری 

در کل میگذره این دوران می دونم خیلی دوران سختیه 

ولی صبور باش میگذره 

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
وای این 17سالگی منه دقیقا همین جوری عاشق یکی از پسرهای فامیل شده بودم دقیقا مث شما تو محرم و چند دفع ...

چقدر حرفتون آرامش داشت🥺اون اقاهه که دوسش داشتی ازت خواستگاری کرد؟

مرا خیال تو بیخیال عالم کرد...!
هفده💔😭

نمیخوام بگم سن تون کمه وای حرفا چون خودم مخالف این قضیه هستم اما خوب تواین سن این موارد این چنینی خودشونو بیشتر نشون میدن. اما نگاه کن ی لحظه آیا خودت مطمئنی که حست بهش عشق است ن وابستگی، ب فرص که عشق باشد، چطور میتونی عاشق کسی بشی که حتی باهاش صحبت نکردی واز علاقه اون شخص بی خبری نسبت ب خودت  بنظرم برا چیزی که حتی پنحاه پنجاه هم نیست ذهنتو درگیر نکن.