2777
2789
عنوان

غلط انداز

112 بازدید | 17 پست

بچه ها من بهم میگن بهت نمیاد روزه باشی یا مثلا شده بهم گفتن رل داری گفتم ندارم تعجب کردن 

یعنی قیافم غلط اندازه ؟!

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

و خداوند زبان را آفرید و زبان اصطلاح به تو چه را خلق کرد تا بندگانش کمتر فضولی پیشه کنند😐

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست دارن بهت انگ بزنن.

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
و خداوند زبان را آفرید و زبان اصطلاح به تو چه را خلق کرد تا بندگانش کمتر فضولی پیشه کنند😐

واقعا کاش به خیلیا بگی اصن به تو چه 

نمیدونم به رفتارم به ظاهرم بستگی داره که اینجوری میگن اخه کلا خیلی شاد و راحت و خودمونی با بقیه ارتباط برقرار میکنم و اینکه همیشه به تیپم میرسم ولی جلف نیستم نمیدونم گاهی وقتا میگم شاید به این خاطره

حتما انتظار دارن یه قیافه مذهبی با حجاب داشته باشی تا بهت بیاد رل نمی‌زنی و‌روزه میگیری

من ظاهرم امروزی افکارم قدیمیه تا حالا رل نداشتم یه روز نمازم قضا نشده ولی شده روزه نگرفته باشم ولی اون چیزی نیستم که فک میکنن

واقعا کاش به خیلیا بگی اصن به تو چه  نمیدونم به رفتارم به ظاهرم بستگی داره که اینجوری میگن اخه ...

خیلیا اینطورین همه به خودشون میرسن و روابط اجتماعی خوبی دارن بنظرم اطرافیان شما نرمال نیستن

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    
من ظاهرم امروزی افکارم قدیمیه تا حالا رل نداشتم یه روز نمازم قضا نشده ولی شده روزه نگرفته باشم ولی ا ...

چون نماز می‌خونی فکر می‌کنی افکارت قدیمیه؟ اصلا اینطور نیست این کاری که تو انجام میدی هیچ وقت کهنه نمیشه همیشه باید بهش معتقد باشی و انجامش بدی کاری به حرف دیگران نداشته باش بعضیا از روی سادگی و بدون منظور حرف میزنن و منظور خاصی ندارن بعضیا هم از قصد تیکه میندازن که اذیتت کنن طرف مقابل تو باید بشناسی کیه ممکنه از رو سادگی گفته باشه به منم گفتن جدی نگرفتم 

🤍
2790
2778
2791
2779
2792