2777
2789
عنوان

پریودی

202 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من هرماه بین۱۷_۱۹ ام ماه پریود میشدم اما این ماه هنوز پریود نشدم نمیدونم چرا خیلی میترسم بعد از ظهرم جوشونده پونه خوردم سر سفره یه لحظه سرگیجه گرفتم ب نظرتون طبیعیه؟هیچ چیز دیگه ای ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخور 

زعفران دم کرده 

جوشانده پونه 

چای دارچین و زنجبیل

عصاره پوست پیاز

اینا همشون جای خودش به اندازه خوبه 

ولی اگه زیاده روی کنی فشارت میوفته سرگیجه میگیری 

چون نزدیکه پریته

من یه لیوان دم کرده جعفری خوردم همش سر گیجه داشتم 

اینا که قاعده آورن نزدیک پریود نخور سرگیجه و سد درد میگیری

نخور  زعفران دم کرده  جوشانده پونه  چای دارچین و زنجبیل عصاره پوست پیاز اینا همش ...

حس میکنم ب خاطر همون پونه بوده چون اصلااا سابقه سرگیجه نداشتم شنیده بودم قاعده اوره یه لیوان پر خوردم

اخه هیچ علائم دیگه ای ندارم  جلوگیری طبیعی داریم

ببین عزیزم این کاندوم هایی که میسازن شنیدم اکثرا سوراخن برای اینکه جمعیت کمه و مردم بارور شن یا حین رابطه سوراخ میشه پس هر امکانی وجود داره 

واقعا؟خدا از دهنت بشنوه انقد ترسیدم دوسدارم گریه کنم

اره عزیزم من خودم مجردم ولی پریودم جلو عقب بشه استرس میگیرم دوس دارم عادی باشه

ولی خیلیا رو شنیدم میگن تو فصل بهار پریودشون تاخیر میوفته چند روز بخاطر تغییر فصله 

تازه برا من هنوز دیر نشده ولی چون حساسم نگران میشم

اره عزیزم من خودم مجردم ولی پریودم جلو عقب بشه استرس میگیرم دوس دارم عادی باشه ول ...

عزیزم مجردی پس چرا ناراحتی 

اکثر کسایی که کیست تخمدان یا رحم دارن متاهلن 

همه مریضیا رو این مردا میدن به ادم 🙄

خواستم بگم اگه نگران این چیزایی نگران نباش