2777
2789
چند تا چند تا داری؟

بابااا با زبونم دارم میگم همه قبلی تو بازه زمانی مختلف من خاک تو سرم همشون باهم اومدن خواستگاری فامیل بودن مثل خر رفتم تو گل😓همشونم خوب احساس داشتم بالاخره اون زمانی ک با من بودن دوسشون داشتم💔💔💔💔😓حالم بهم میخوره از این موقعیت

منم مشاور را موافقم ، زندگی خود مشاور ها هم پر از دوراهی که ممکنه به اشتباه هم ختم بشه شاید کمک گرفت ...

و من دقیقا چقدر بی نقص شبیهتم😂♥️خدا هیچکسو تو بحث ازدواج اینجور نذاره چون همشونم رد کنی بگی سخته نمیتونم ممکنه خوبش هیچوقت نیاد منم با همشون تو بازه زمانی مختلف بودم 💔😓و تو اون زمان ک با طرف بودم خو احساس داشتم اینا باهم اومدن طی ی سال و من مغزم پر شده از احساس و منطق و بی منطقی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونی رو انتخاب کن که اگه در آینده پسری داشتی با تمام خصوصیت پدرش،از داشتن اون پسر خوشحال و راضی باشی ...

داخل زندگی با دوستی فرق داره میترسم راستش😓نمیتونم حتی به شناختم اعتماد کنم چون میدونم دیگه زندگی سخته خیلی خصوصیاتشونو ندیدم و از هرکدوم بهترین جبهه رو دیدم 

من از وقتی ک خواستگارم ردم کرد نمیدونم چرا با داشتن شرایطی که دورمه متوجه شدم باید از خواب و ر ...

اونی ک سه چهارتا دوس پسر داره دیگ نباید فکر خواستگار باشه

حرفت خنده داره

بلاخره میخای با کدوم مثلا ازدواج کنی؟😆😆

خجالتم خوب چیزیه واقعا

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
منم مثل تو بودم😂ولی ۱۷ سالم بود و آلان ۱۸ سالم تا قبل استارت کنکور اینجوری بودم دوتا حضوری داشتم ۲ ...

کلا سعی کن حتی بد کات دوستی ساده ام نداشته باشید ک طرف بتونه بدا بیاد خواستگاریت و همه دوست پسرای قبلیت باهم بیان میتونم بگم افتضاح ترین موقعیته😂

اونی ک سه چهارتا دوس پسر داره دیگ نباید فکر خواستگار باشه حرفت خنده داره بلاخره میخای با کدوم مثلا ...

با هرکدوم طی ۶سال و بازه زمانی مختلف بودم و باهمشون ی جا دوست نبودم

کلا سعی کن حتی بد کات دوستی ساده ام نداشته باشید ک طرف بتونه بدا بیاد خواستگاریت و همه دوست پسرای قب ...

شاید باورت نشه با اینکه دارم کنکور میخونم جمعه تا جمعه گوشی دستمه ولی میام 

۳ تا پسر از اصفهان و بوشهر و شهر خودم پیام دادن

یه پسر که کراشه روم از تهران 

یکی هم دوست سابقمه😂😂😂😂

من چقدر تباهم دیگه😂😂😂😂

من از وقتی ک خواستگارم ردم کرد نمیدونم چرا با داشتن شرایطی که دورمه متوجه شدم باید از خواب و ر ...

مستاجری سخته تا بخواهی یه خونه بخری پدرت دراومده باید حسرت همه چیز دلت بمونه دومی کلفت ننه اش باشه وضعش خوب باشه اشکال نداره ولی عابر بانک ننه اش باشه اصلا ابدا هر روز دعوا دارید البته در حد معقول اشکال نداره ولی ندارماش برا تو باشه برا ننه اش خرید کنه هر روز دعوا دارید اولی هم اگه فقط بچه گونه است بزرگ میشه نگران نباش

عزیز دردانه ی خدا🌹
شاید باورت نشه با اینکه دارم کنکور میخونم جمعه تا جمعه گوشی دستمه ولی میام  ۳ تا پسر از اصفهان ...

اگر بحث بشه ازدواج با یکیش میفهمی چه غلطی کردی😂😂😂♥️ ولی بی شوخی واسه من ی جا نبودن من اشتباه نداشتم خدا کنه از این موقعیت بتونم بگذرم

اگر بحث بشه ازدواج با یکیش میفهمی چه غلطی کردی😂😂😂♥️ ولی بی شوخی واسه من ی جا نبودن من اشتباه نداش ...

😂😂😂 یکیش که اومد جلو زنگ زد خانوادم گفتن نه😂😂😂ولی من دلم باز پیش اونی بود که کراشه روم🤣🤣🤣