2777
2789
عنوان

حس مادرشدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 103 پست
والا خسته می شدم همه سرم هوار می شدن بهشون‌گفتم‌روزی بچه دارشدید حق ندارید بیاید اینجاه رو منم حساب ...

عزیزم😁 میفهمم خیلی سخته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا مخصوص برام دعاکن💞

چشم 💖باردارشدی بگو من خیلی ذوق میکنم چله حدیث کسا امتحان کن😍چندسالته؟مشکلت چیه؟

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
واقعا ۲۱ سالته😑😑😑میدونی من اصلا امادگیشو نداشتم هرکی میگف بچه نمیخای میگفتم تا دوسال نمیخام نمیدو ...

من کوچولویم 😅با این حال داشتم از ناراحتی زمین و زمانو بهم میدوختم که چرا باردار نمیشم😅

واقعا ۲۱ سالته😑😑😑میدونی من اصلا امادگیشو نداشتم هرکی میگف بچه نمیخای میگفتم تا دوسال نمیخام نمیدو ...

نه دیگه اینجور نباش خدارو روزی هزااار بار شکر کن دور بر  من پر از ادماییه که باردار نشدن بعد ۸ سال ده سال ....🥺🥺

من کوچولویم 😅با این حال داشتم از ناراحتی زمین و زمانو بهم میدوختم که چرا باردار نمیشم😅

چند ماهه ازدواج کردی ؟؟البته من چون هنوز حسی ندارم فک کنم بخاطر اینه نامزدی بدی داشتم اپیل ازدواجم ک افتضاح بود الان یکم بهتر شده 

چند ماهه ازدواج کردی ؟؟البته من چون هنوز حسی ندارم فک کنم بخاطر اینه نامزدی بدی داشتم اپیل ازدواجم ک ...

من یه سال و چهار ماهه  یه سال و خورده ای هم عقد بودیم

چشم 💖باردارشدی بگو من خیلی ذوق میکنم چله حدیث کسا امتحان کن😍چندسالته؟مشکلت چیه؟

قربونت برم ❤

خیلی دلم میخواد چندبار هم شروع کردم ولی متاسفااانه ادامه ندادم🥺

۲۵

والا منم تاحالا دکتر نرفتم نمیدونم مشکل چیه

ولی پریودای کاملا منظمی دارم فک نمیکنم تنبلی اینا داشته باشم

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
چند ماهه ازدواج کردی ؟؟البته من چون هنوز حسی ندارم فک کنم بخاطر اینه نامزدی بدی داشتم اپیل ازدواجم ک ...

خداروشکر که با وجود نی نی شرایط داره بهتر میشه

نه دیگه اینجور نباش خدارو روزی هزااار بار شکر کن دور بر  من پر از ادماییه که باردار نشدن بعد ۸ ...

اره میدونم اینا رو ولی میدونی کسایی ک اول ازدواج شون سختی کشیدن کل ذوق و چیزاشون از بین رفته

قربونت برم ❤ خیلی دلم میخواد چندبار هم شروع کردم ولی متاسفااانه ادامه ندادم🥺 ۲۵ والا منم تاحالا ...

برو دکتر گاهی مسئله خیلی کوچیکه الکی ادامش میدیم

اره میدونم اینا رو ولی میدونی کسایی ک اول ازدواج شون سختی کشیدن کل ذوق و چیزاشون از بین رفته

اره راس میگی واقعا امیدوارم زندگیت با وجود نی نی پر از خوشی بشه شایدم خدا این نی نی رو کادو داده که همین اتفاق بیوفته