درددل۲ مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 عنوان حس مادرشدن😍 | مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 103 پست وقتی فهمیدید مادرشدید چع حسی داشتید ؟بی بی مثبت😍دمیای جدیدپایان انتظار🥰 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹 1401/01/19 | 16:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 عزیزم سالم بمونه برات پا قدمش خیر باشه براتون پسر یا دختر اسمشو چی میذارین هنوز اندازه فندقهمعلوم نیس چیه ولی همه میگن دختره دختر باشه شاید دنیز قشنگه بنظرت؟ (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
بانولر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 949 اره راس میگی واقعا امیدوارم زندگیت با وجود نی نی پر از خوشی بشه شایدم خدا این نی نی رو کادو داده که ... نمیدونم والا حالا بماند با این وجود ک باردار بودم چقدرررر اذیت شدم باز فقط دعوا همین
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 ممنونم گلم ایییییییی بدک نیس خوبم نیس میگذره توکل به خدا🥰هر چی میخوابی بخواب تا شروع نشده😅 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
بانولر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 949 هنوز اندازه فندقهمعلوم نیس چیه ولی همه میگن دختره دختر باشه شاید دنیز قشنگه بنظرت؟ مگه چند ماهته؟؟ منم میخاستم اگ دختر بود اسمشو بذارم دنیز یا لیان یا ماهلین مال من پسره
بانولر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 949 توکل به خدا🥰هر چی میخوابی بخواب تا شروع نشده😅 خیلی بارداریم سخته زیاد خواب ندارم با اینکه ۷ ماهمه
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 نمیدونم والا حالا بماند با این وجود ک باردار بودم چقدرررر اذیت شدم باز فقط دعوا همین چقدر سخت ۹♥️ (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 مگه چند ماهته؟؟ منم میخاستم اگ دختر بود اسمشو بذارم دنیز یا لیان یا ماهلین مال من پسره تازه فهمیدم نمیبینی از ذوق دارم میترکم😅۵ هفته (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
بانولر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 949 چقدر سخت ۹♥️ من خیلی عصبی شدم پرخاشگر شدم بداخلاق کنم کم تحمل شدم کم اعصاب شدم همش گیر میدادم درک نمیکرد دعوامون میشد
بانولر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 949 تازه فهمیدم نمیبینی از ذوق دارم میترکم😅۵ هفته عزیزمممم بسلامتی گلم موفق باشی همیشه انشالا براتون شادی بیاره خوشبختی بیشتر من ۷ ماهمه پسره
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 خیلی بارداریم سخته زیاد خواب ندارم با اینکه ۷ ماهمه اوف چقدر سخت تا من ۷ ماهم بشه اووووو اونم منه به این شلوغی (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 من خیلی عصبی شدم پرخاشگر شدم بداخلاق کنم کم تحمل شدم کم اعصاب شدم همش گیر میدادم درک نمیکرد دعوامون ... اره مردا نمیدونن این دوران ادم بهم میریزه واقعا (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 عزیزمممم بسلامتی گلم موفق باشی همیشه انشالا براتون شادی بیاره خوشبختی بیشتر من ۷ ماهمه پسره خدا حفظش کن هی جان پسر😘اسمش چی انتخاب کردین؟ (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
بانولر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 949 اوف چقدر سخت تا من ۷ ماهم بشه اووووو اونم منه به این شلوغی چشم رو هم بذاری تموم شه برا من زود گذشت
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 چشم رو هم بذاری تموم شه برا من زود گذشت امیدوارم من یه جا بند نمیشم 😅همین الانم دلم میخواد برم بیرون هی میرم بالاسر شوهرم خوابه دلم نمیاد بیدارش کنم باز برمیگردم😅 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹