2777
2789
عنوان

حس مادرشدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 103 پست
خوبه براتو معجزه کرد 

انشالله برا شمام معجزه میکنه عزیزم نا امید نباش انشالله بزودی قسمتت بشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش انتظار منم یه روز تموم شه ولی میدونم خیلی حس خوبیه 😍😍😍

ان شاء الله دلتو صاف کن استرس نداشته باش

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
چند سالته؟چرا مراقب نبودی کلک😉 حس شوهرت چی بود؟

۲۴ سالمه شوهرم اولاش عادی بود ولی الان ذوق داره اما من نه از اولش ذوق نداشتم تازه ناخواسته بود فک کنم من چون کیست داشتم جلوگیری نمیکردم میگفتم حالا حالا ها بچه دار نمیشم تا اینکه بخام بزم دکتر کیستم رفع شه ی مدت خیلی بداخلاق شدم تگووو باردارم

انشالله برا شمام معجزه میکنه عزیزم نا امید نباش انشالله بزودی قسمتت بشه

بحثم خودم نبودم خواهرام برا زایمانشون خیلی اذیتم کردن اون یکی زایمان می کرد یه مدت بعدش اون یکی خداکنه هرگز دیگه مادرنشن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
8ماه اقدام بودی؟ منم تو ماهه ۹م هستم🥺🥺

اره عزیزم ۸ ماه انتظار و هر دفعه ناامیدی تازه میخواستیم بریم دکتر 

توکل کن همین روزا ان شاء الله نوبت شما

بحثم خودم نبودم خواهرام برا زایمانشون خیلی اذیتم کردن اون یکی زایمان می کرد یه مدت بعدش اون یکی خداک ...

😑😑😑

بحثم خودم نبودم خواهرام برا زایمانشون خیلی اذیتم کردن اون یکی زایمان می کرد یه مدت بعدش اون یکی خداک ...

😁😁😁

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اره دیگه حس اون موقمو گفتم حق داشتم اخه بیشتر برا دانشگاه اخه ارشدم دیگه نشد برم 

الهی💓

😁😁😁

والا خسته می شدم همه سرم هوار می شدن بهشون‌گفتم‌روزی بچه دارشدید حق ندارید بیاید اینجاه رو منم حساب باز نکنید

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
۲۴ سالمه شوهرم اولاش عادی بود ولی الان ذوق داره اما من نه از اولش ذوق نداشتم تازه ناخواسته بود فک کن ...

۲۴ سال کمه😑من ۲۱😑

اره والا تیر ازدواج کردم اخر شهریور باردار شدم

😂خیلی بامزه بود

واکنش خانواده هاتون چی بود؟

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)