2777
2789
عنوان

حس مادرشدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 103 پست
خوبه براتو معجزه کرد 

انشالله برا شمام معجزه میکنه عزیزم نا امید نباش انشالله بزودی قسمتت بشه

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش انتظار منم یه روز تموم شه ولی میدونم خیلی حس خوبیه 😍😍😍

ان شاء الله دلتو صاف کن استرس نداشته باش

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
چند سالته؟چرا مراقب نبودی کلک😉 حس شوهرت چی بود؟

۲۴ سالمه شوهرم اولاش عادی بود ولی الان ذوق داره اما من نه از اولش ذوق نداشتم تازه ناخواسته بود فک کنم من چون کیست داشتم جلوگیری نمیکردم میگفتم حالا حالا ها بچه دار نمیشم تا اینکه بخام بزم دکتر کیستم رفع شه ی مدت خیلی بداخلاق شدم تگووو باردارم

انشالله برا شمام معجزه میکنه عزیزم نا امید نباش انشالله بزودی قسمتت بشه

بحثم خودم نبودم خواهرام برا زایمانشون خیلی اذیتم کردن اون یکی زایمان می کرد یه مدت بعدش اون یکی خداکنه هرگز دیگه مادرنشن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
8ماه اقدام بودی؟ منم تو ماهه ۹م هستم🥺🥺

اره عزیزم ۸ ماه انتظار و هر دفعه ناامیدی تازه میخواستیم بریم دکتر 

توکل کن همین روزا ان شاء الله نوبت شما

بحثم خودم نبودم خواهرام برا زایمانشون خیلی اذیتم کردن اون یکی زایمان می کرد یه مدت بعدش اون یکی خداک ...

😑😑😑

بحثم خودم نبودم خواهرام برا زایمانشون خیلی اذیتم کردن اون یکی زایمان می کرد یه مدت بعدش اون یکی خداک ...

😁😁😁

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

اره دیگه حس اون موقمو گفتم حق داشتم اخه بیشتر برا دانشگاه اخه ارشدم دیگه نشد برم 

الهی💓

😁😁😁

والا خسته می شدم همه سرم هوار می شدن بهشون‌گفتم‌روزی بچه دارشدید حق ندارید بیاید اینجاه رو منم حساب باز نکنید

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
۲۴ سالمه شوهرم اولاش عادی بود ولی الان ذوق داره اما من نه از اولش ذوق نداشتم تازه ناخواسته بود فک کن ...

۲۴ سال کمه😑من ۲۱😑