سلام عزیزان بازم بحث خیانته سعی میکنم کوتاه بگم هفت ساله ازدواج کردم یه بچه یک سال ونیمه دارم قبل بارداری شک به خیانت شوهرم باهمکارش کردم مدرکی نداشتم ازش.به شوهرم گفتم منکرشد و مدعی و دعوای سنگینی که چطور شک کردی به من.شوهرم امسال موبایل جدید خرید گوشی قدیمی خونه بود امروز رفتم داخل پیام ها و پیام های اون همکارخانمشو نگاه کردم کلیه پیام ها رسمی بودن بجز یه پیام که سال۹۹داده بودن و زمان بارداری من بود.اون خانم گفته بود اون کارو کن همسرم گفته بود باشه گل من و ادامه سوال اون خانمو داده بود.این خانم روز تولد کیک میفرسته واسش سوغات میاره واسه همسرم چون با منم سلام علیک داره . من به شوهرم جدیدا گفته بودم همکارت حدشو نمیدونه رابطه تو محدود کن گفت باشه .الان نمیدونم چیکار کنم سکوت کنم میترسم به جاهای جدی تر برسن و سکوت نکنم عکس پیامو نشون بدم قبح کار بریزه تروخدا همه کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سه سالع شک کردم دورادور کنترل هیچ مدرکی دستم نبود بجز این پیام شوهرم به ایشون بنظرتون به شوهرم بگم این پیام چیه برای حاشا شاید بگه از دهنم پریدهحتی همکارامم ناراحت شده دو ساعت معذرت خواهی کردم وغیره چون فیلم شوهرم دستی داره تو سفسطه چیکار کنم در رو نداشته باشه